Анджелина Джоли закъса за пари за проектите си, кредитори я притискат

Докато Анджелина Джоли продължава да спори с бившия си мъж Брад Пит по въпроса за опеката над техните 6 деца, кариерата й като режисьор временно е поставена на "пауза" и то поради най-неочакваната причина — актрисата няма пари за проектите си.

Източник от обкръжението на Джоли съобщава, че тя сега отчаяно очаква края на снимките на втората част на "Господарка на злото", за да може да получи хонорара си от $25 млн.

Решението на Джоли да замрази своята актьорска кариера, за да се съсредоточи върху работата си като режисьор, я прати в задънена улица.

Порталът Radar публикува съобщение, като се позовава на източник, запознат с реалното финансово положение на бившата Лара Крофт и мисис Смит, което разкрива сериозни финансови проблеми.

Просто настоящата страст на Джоли да бъде режисьор не й носи нужните приходи, за да развива компанията си. Проектите на фирмата й са донесли едва 500 000 долара проходи, което е твърде недостатъчно.

Сега Анджелина трябва не само да обезпечи себе си и децата си, а се нуждае и от спешно финансиране. Това е така, защото в началото на ноември 2018-а стана известно, че благотворителният фонд, който Джоли ръководи заедно с Пит, дължи на различни организации милиони долари. И това е само един от дълговете й.

Според източник, запознат с бизнеса й, фирмата на Джоли J.D.H.Office Ltd. към момента разполата с незначителни активи в размер $66 хил., а към кредитори дължи над $2,2 млн. Според последна информация през тази година Джоли е внесла собствени пари около миллион долара, за да може фирмата й да продължи да съществува. В същото време обаче сроковете, в които тя трябва да се разплати с кредиторите, са ограничени. Визира се времето до края на годината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица