Анджелина Джоли и Брад Пит с първо общо изявление

Снимка: Архив

Анджелина Джоли (41 г.) и Брад Пит (52 г.) с първо съвместно изявление! Светската новина влезе в светските хроники по цял свят и породи спекулации, че тихата война, разделила най-прочутата двойка, може да приключи.

Двамата заявяват, че смятат да решат своята раздяла по начин, който да защити правата на шестте им деца. В тази връзка документите по раздялата ще останат конфиденциални. Джоли и Пит ще наемат частен съдия, който да определи всички правни стъпки и последващи действия.

„Страните и техните съветници подписаха споразумение да защитят правото за поверителност на своите деца и семейство, като запазят всички съдебни документи конфиденциални и наемат частен съдия, който да вземе необходимите законови решения и да улесни бързото решение на всички оставащи въпроси“, се казва в изявлението.

Джоли и Пит обявиха раздялата си през миналата година.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Според законите на гравитацията тази новина е пълна заплаха за нея. За да се предотврати по-нататъшното пагубно влияние на тази новина върху разстежа на косъма по задника на паяка трябва всеки трети човек от Земята да си разплете чорапите, а ако няма такива, да си го премести в друфия крачол!
    Така ще спасиме човечеството от беда!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.