Анджелина Джоли най-после се огледа за мъж

Анджелина Джоли и Колин Фарел може да възродят любовта си.

С Колин Фарел били влюбени преди 20 години

Съдебните дела, продължили пет години след развода на Анджелина Джоли и Брад Пит и погълнали цялата им енергия, оставиха впечатлението, че докато той се опитва да изплува и вече намери нова любов, актрисата сякаш е намразила не само него, а и цялото мъжко население на планетата. Тя и досега остава сама, съсредоточена върху отглеждането на шестте си деца. Те обаче пораснаха, едно по едно навършват пълнолетие и скоро Анджелина ще се окаже изоставена озлобена жена, прехвърлила средната възраст.

Тази прогноза може и да не се окаже вярна, ако у актрисата се възродят старите чувства към нейния колега Колин Фарел. На снимачната площадка те се срещат във филма „Александър“. Тя играе негова майка, но в живота е само една година по-голяма от него. Още тогава, през 2004 г., се говори, че между двамата възникват топли чувства, които се пренасят и в извънработно време. В онзи момент актрисата току що се е развела с Боб Торнтън, а актьорът се е разделил с модела Ким Борденейв, от която има син, така че сърцата им са свободни.

„Те бяха прекрасна двойка, но моментът беше неподходящ и двамата имаха още много да учат. Сега тя е впечатлена от работата, която е свършил върху себе си и от това какъв човек е станал“, разкрива източник на изданието In Touch Weekly, според който Джоли отново е влюбена в бившия си приятел.

В момента Фарел е ерген и има двама пораснали синове. Актрисата Алисия Бахледа роди второто му дете през 2009 г., но тази връзка не продължи дълго. През 2023 г. приключи следващият роман на Фарел с актрисата Кели Макнамара. С други думи, той отново е свободен, както и Джоли. Според вътрешни хора интересът на Анджи към Колин се е подновил преди две години, когато медиите започнаха активно да обсъждат, че големият му син е диагностициран с рядко неврологично заболяване, което причинява забавяне на развитието, включително интелектуално. Тогава Колин често се появяваше на страниците на вестниците. Папараците го хващаха, докато се разхождаше със сина си, а тези снимки го разкриха като внимателен и грижовен баща.

Болестта на сина му буквално шокира Фарел. Той се отказа от пристрастеността си към алкохола и сега се опитва да води възможно най-трезв живот, за да бъде винаги близо до Джеймс. Като многодетна майка Анджелина знае повече от всеки друг колко е важно да получаваш помощ и подкрепа при отглеждането на децата. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес