Анди Краев - от Варвара до Португалия

Андриан Краев вече има нов отбор. Българинът ще продължи кариерата си в Португалия, в тима на Каса Пиа, и вече бе представен официално от клуба с договор за три години.

За последно Краев игра в Левски от 2020 година. Врачанинът дори стигна до капитанската лента. Впоследствие отношенията между двете страни постепенно се развалиха, а причината бе свързана с това, че 25-годишният футболист отказа да препидпише със „сините“ поради параметрите на новия му договор. След това бе изваден от състава на столичани и не тренира с тях до края на неговия контракт, който бе до 30 юни.

Анди Краев изигра общо 109 мача за Левски във всички турнири и отбеляза 7 гола, като с тима спечели една Купа на България.

Преди това бившият национал премина през Ботев Враца и Хебър Пазарджик. Преди две седмици той бе забелязан на един от любимите си плажове в пазарджишкото село Варвара, а вчера се похвали с трансфера си в Португалия. 

„Чувството да си „гъска“ е фантастично, защото тук си част от семейство и летиш високо“, сподели Анди Краев пред клубните медии на Каса Пиа.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ