Андреана Галчева поема официално управлението на ТД на НАП София

Андреана Галчева, която до момента временно изпълняваше длъжността, поема официално поста директор на териториална дирекция на НАП София. Това съобщиха от пресслужбата на приходната агенция.

Назначена е със заповед на изпълнителния директор на Агенцията Галя Димитрова, след проведен и успешно издържан конкурс за избор на титуляр. В рамките на надпреварата г-жа Галчева представи ясна визия за бъдещето на НАП София, работещи цели и стратегия за развитие.

Андреана Галчева е доказан професионалист, човек на открития диалог, точността и коректното отношение. В данъчната администрация постъпва преди двадесет години и преминава през всички сфери на дейност и нива на управление. Ръководните й умения, нейната отдаденост на работата и признанието на колегите са в основата на предложението да заеме поста заместник териториален директор на НАП София през 2013 г. От 11 април 2019 г. до момента тя изпълняваше длъжността териториален директор, едновременно с отговорностите на заместник-директор на ТД на НАП София.

Коментари

Задължително поле