Андреа призна: Искам деца от 7 години

Феновете на фолк изпълнителката се изненадаха от новата й дейност.

Поп фолк певицата Андреа неочаквано повдигна завесата около личния си живот и разкри за здравословни проблеми пред своите фенове в Инстаграм.

"Миналата година по това време почти спрях да се храня. Беше толкова крайно, че когато трябваше да се храня, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника. Не съм стигала до крайности, слава Богу, но проблема с анорексията, идеята да сме красиви и слаби може да доведе до мисли, които не са здравословни. Според мен човек трябва да се храни, но по-здравословно. Спортът също е важен и най-вече помага повече за това да се обичаш и да бъдеш в мир със себе си!", написа тя в социалната мрежа.

Освен за проблемите с яденето Андреа засегна и темата за деца.

"Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат  в семейство, където родителите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят ужасно много на менталното състояние на децата. Искам да имам деца от близо 7 години, но за мене бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи (извинявам се за израза), тогава той винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някой. Докато след време това "всичко" ще се обърне срещу нея", каза още певицата.

Според слуховете блондинката е правила няколко опита да забременее с бившия си Кубрат Пулев. За съжаление обаче не се овенчава с успех. Вероятно затова е имала и проблеми с напълняването, което и до ден днешен я мъчи и често я подлага на подигравките заради неуместни фотошоп решения. Звездата разкрива, че в момента е изключително заета, тъй като работи едновременно по няколко проекта.

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица