„Парцелгейт” се развихри в Полша Премиерът си купил имот на шесторно по-ниска цена

След градушката в Горна Оряховица кметът свика кризисния щаб Градоначалникът е разпоредил незабавна проверка на щетите

Атанас Скатов се завърна от Хималаите

Министър Захариева: Германия счита България за важен партньор и за много силна проевропейска държава

Серенай Саръкая и Керем Бурсин се разделиха

КФН: Изплащането на 10 лева обезщетение на наследници на загиналите в катастрофа край Своге е противозаконно

Народът му отпуска края – харчи за курорт, техника и ремонти Увеличаваме разходите си по-бързо от останалите европейци

ЦСКА не се предава, титлата между Разград и „Армията“

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 22 май 2019

Ники Лауда – Майсторът на резките завои

Мей предлага на депутатите да гласуват ново споразумение за Брекзит

Андрей Ковачев: Институциите ще продължат в синхрон да работят за добри условия за инвестиции в България

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори Андрей Ковачев проведе среща в „Успех Филтър ССБ” ЕООД – София. Той посети фабрика за производство на филтри за климатични системи “Успех“, където работят хора със зрителни проблеми.

Андрей Ковачев подчерта, че във фабриката е видял производство на световно качество с много добри показатели. „Тук се правят филтри по нови технологии, които се използват в най-прецизни помещения, като операционни зали, летища и други места. Повод за гордост е, че това предприятие се намира в България и произвежда високо качество на продукция. Това е едно дело на незрящите хора в България, което местната власт, българският парламент и европейският парламент ще продължат да подкрепят“, добави кандидатът за евродепутат.

Ковачев отбеляза, че търговията с висококачествени продукти и стоки е единствената гаранция за това да има достатъчно работни места с добри и справедливи доходи за всички. „Когато ние сме част от общия пазар на ЕС и можем да използваме нашия капацитет за производство на такива стоки и услуги, то ние ще имаме много работни места“, подчерта Ковачев. Той каза, че институциите ще продължат в синхрон да работят за добри условия за инвестиции в България и за разширяване на производството в това и други предприятия, за да могат да се наемат още повече работници, нуждаещи се от интеграция.

В срещата взеха участие кметът на Люлин Милко Младенов, Асен Алтънов, председател на ССБ, управителят на предприятието Донко Ангелов, народният представител от ГЕРБ Христо Гаджев, общинският съветник и координатор на 25 МИР Татяна Георгиева, заместник-кметът на Люлин Мила Гонзова, членове на районната структура на ГЕРБ.

Асен Алтънов, председател на ССБ, изрази своята благодарност към подкрепата от страна на местната власт в лицето на кмета на район Люлин Милко Младенов, който със своята работа подпомага по всякакъв начин хората със зрителни проблеми. Благодарение на Младенов по Националната програма за енергийна ефективност е саниран блока на незрящите хора в София.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.