„Левски“ развързва кесията за нападател

Президентът наложи вето на промените в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие

В тежко състояние е 64-годишната жена, пострадала при катастрофата на „Хемус“

Серийният убиец от Кипър получи 7 доживотни присъди

ООН: Пленените джихадисти да бъдат съдени или освободени Мишел Бачелет призова страните да приемат своите граждани обратно при липса на обвинения срещу тях

Ники Минаж готова за сватба с престъпник Рапърката и приятелят є от 7 месеца са извадили документ за бракосъчетание

Яна на Петко Димитров позира полугола в булчинска рокля

ЕНЕРГО-ПРО обсъжда развитието на електроенергийната инфраструктура с местната власт в Североизточна България

Зверска катастрофа затвори пътя Бургас- Созопол

28-годишен буйствал върху капака на патрулка в „Люлин“, крещял и обиждал полицаи

Галена организира пищно парти за сина си (СНИМКИ)

Владимир Путин удължи забраната за внос на хранителни стоки от ЕС до 2020 г.

Кметът Иван Портних : ММФ“Варненско лято“ е предчувствие за век в културата ни

Изложбата „Тутанкамон“ пристигна в Бургас

ЕК установи двоен стандарт в 9% от проверени 1400 хранителни продукта 22% от продуктите с различен състав са имали сходна лицева страна на опаковката

Андрей Ковачев и Жечо Станков се включиха в кръгла маса на тема „Жените, бизнеса и Европа“, организирана от ЖГЕРБ-София

Снимки: ПП ГЕРБ

Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Андрей Ковачев и Жечо Станков се включиха в кръгла маса на тема „Жените, бизнеса и Европа“, организирана от ЖГЕРБ-София.

В нея участваха Ирена Соколова, председател на ЖГЕРБ, Валя Чилова, председател на Предприемачи ГЕРБ, Ирина Йорданова, председател на ЖГЕРБ-София и общинските съветници Михаела Иванова и Йоанна Драгнева
В кръглата маса своите успешни практики в бизнеса споделиха Мариана Печеян, председател на клуба на жените мениджъри и предприемачи, Ива Тодорова, директор в Ай Би Ем, член на борда на директорите на АмЧАМ, Татяна Кметова, изпълнителен директор на центъра за изследвания и политика за жените, Бистра Илиева, управител на фондация „Дарби“.

„Европа предоставя условия за един добър живот. Трябва да отстояваме европейските ценности и да продължим да работим за това Европа да остане единна и стабилна“, заяви кандидатът Андрей Ковачев. Той подчерта, че представителите на ГЕРБ в европейския парламент работят, за да има повече инвестиции в страната, които движат икономиката. Ковачев допълни, че благодарение на подкрепата на Европа 72 млн.евро ще отидат за сериозно подобряване на бързата медицинска помощ в страната.

Жечо Станков сподели пред присъстващите основните политики по време на кампания, насочени към сектор „Енергетика“. Той подчерта, че страната ще работи по няколко основни стълба – енергийна сигурност, обединение на европейските пазари, декарбонизация на икономиката, възобновяема енергия, енергийна ефективност. По отношение на възобновяемите енергийни източници той уточни, че европейската цел до 2030 г. е 32% намаляване на административната тежест при създаване на нови ВЕИ, създаване на енергийни общности, електромобилност.

Ние вече не сме България, която предлага евтина работна ръка и евтини суровини. Тук има умни, млади хора, знаещи няколко езика, което е много голяма рядкост в Европа, подчерта председателят на ПГЕРБ Ваял Чилова. Пред присъстващите тя очерта предизвикателствата пред икономиката в рамките на Европейския съюз и уточни начините, по които бизнесът може да бъде по-конкурентоспособен и мобилен.

В събитието „Жените, бизнеса и Европа“ се включиха общински съветници, районни кметове, жени – бизнес лидери, доказани специалисти в своята сфера, които размениха опит и познания за това как да бъдат конкурентоспособни в Европа и как да изградят пътя на своя бизнес чрез европейската солидарност.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.