„Парцелгейт” се развихри в Полша Премиерът си купил имот на шесторно по-ниска цена

След градушката в Горна Оряховица кметът свика кризисния щаб Градоначалникът е разпоредил незабавна проверка на щетите

Атанас Скатов се завърна от Хималаите

Министър Захариева: Германия счита България за важен партньор и за много силна проевропейска държава

Серенай Саръкая и Керем Бурсин се разделиха

КФН: Изплащането на 10 лева обезщетение на наследници на загиналите в катастрофа край Своге е противозаконно

Народът му отпуска края – харчи за курорт, техника и ремонти Увеличаваме разходите си по-бързо от останалите европейци

ЦСКА не се предава, титлата между Разград и „Армията“

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 22 май 2019

Ники Лауда – Майсторът на резките завои

Мей предлага на депутатите да гласуват ново споразумение за Брекзит

Андрей Новаков: В Копривец виждам смисъла от работата ни – парите от ЕС стигат до всеки човек

„В село Копривец виждам смисъла от работа ни – парите от ЕС да стигнат до всеки човек и да влязат в най-малките села. Надявам се да продължите в същия дух и да се възползвате от всяка възможност за финансиране“. Това каза в село Копривец кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Андрей Новаков, който заедно с колегата си Ева Майдел се срещнаха този следобед с жителите на село Копривец /Община Бяла/.

Заедно с тях бяха Пламен Нунев – областен координатор на ГЕРБ – Русе и народен представител, колегите му Светлана Ангелова и Андриан Райков, кметът на Община Бяла Димитър Славов, председателят на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов, общински съветници и др.

„Ние сме тези, които заставаме с лицата си да ви кажем какво сме свършили и се борим за Вашето доверие“, добави Новаков и подчерта стореното от Ева Майдел като евродепутат по отношение значителното намаление на таксите върху парични преводи в държавите от Европейския съюз.

Кандидатите за евродепутати се запознаха с изграждането на спортна и предстоящото строителство на стрийт фитнес площадка в населеното място.

Кметът Емил Георгиев обясни, че разчита на висока активност по време на евроизборите на 26 май, тъй като по време на предходния вот през 2014 години тук е отчетен най – висок резултат за ГЕРБ в Община Бяла.

„Поставяме си за цел 3-те милиарда, за които се пребори Андрей Новаков, да влязат в българската икономика и да достигнат до всяко едно място – Копривец, Бяла, Русе, за да може младите хора да останат тук. Тези, които са в чужбина, нека се завърнат, но за да стане това, трябва да има нов път, стрийтфитнес площадка и много други неща, които да подобрят условията за живот в селата“, каза пред събралите се жители на Копривец Ева Майдел.

„Работили сме със сърце и душа за България и за развитието й. Търсим Вашата подкрепа с номер 12 в бюлетината, за да продължим започнатото и след 26 май“, отбеляза в заключение Ева Майдел.

По – късно бе посетено и беленското село Дряновец, където при срещата в пенсионерския клуб кметът Тихомир Йорданов изрази своята благодарност към евродепутатите за активната им работа досега. Чрез Програмата за развитие на селските райони в населеното място също са реализирани проекти с европейски средства, посочи той.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.