На 24 май 2019 да почерпят

Жълт код за дъжд и гръмотевици в 16 области утре

„Труд“ сезира прокуратурата за проекти на „зелените“

Заместник-кметът Христина Шопова: Нека не се делим! Благоевград се гордее с художниците си

Зеленски заяви, че няма да преговаря с Русия

Саудитска Арабия свали зареден с експлозиви дрон

Великобритания и Холандия откриха евроизборите

И вселенският патриарх Вартоломей предупреди за фалшивите новини

Локомотив на пътнически влак се е запалил край Роман

Последният робовладелски кораб открит в САЩ

Късметлия от Стара Загора спечели джакпота в „6 от 42“

Без камери в изборните помещения в деня на вота

Спасяват уникална църква с пари от ЕС

Андрей Новаков в Оряхово: Европейското съфинансиране остава 85% за слаборазвитите региони

Към момента България разполага с 14,5 млрд. лв., така че да продължат да се развиват българските общини. Предложеният от мен и одобрен от ЕП бюджет за България след 2020 г. възлиза на близо 18 млрд. лева или с 8% повече от предходния програмен период. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков при откриването на предизборната кампания в град Оряхово.

„Друго одобрено предложение е европейското съфинансиране да остане 85 % за най- бедните и слабо развити региони. Обезлюдяващите региони също ще получават преференциално финансиране при облекчен режим с безплатна техническа помощ от Европейската комисия. С положителност можем да кажем, че пакет „Мобилност“ не беше приет. Нашата цел бе той да остане за гласуване при формирането на следващ парламент, защото беше изключително несправедлив“, категоричен бе Новаков. Той изрази готовност да бъде посланик на Оряхово в следващ мандат като евродепутат.

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски изтъкна, че листата на ГЕРБ е най-силната и най-добра, съставена от хора, посветени на работата си и в името на по- доброто бъдеще на България. „ГЕРБ има разработени програми във всички секторни политики с ясна перспектива за следващия програмен период“ уточни д-р Ралчовски.Той поздрави кмета на Оряхово Росен Добрев за успешно реализираните проекти с европейски средства и отличната съвместната работа на местна власт, правителството и представителите на България в ЕП.

„На тези избори българските граждани трябва да кажат каква Европа искат. България трябва да върви напред и затова трябва да изберем най-можещите и най-опитните хора, които умеят да вплетат българския интерес в общия на европейските граждани“, посочи на свой ред бившият евродепутат Владимир Уручев. Той припомни, че сега се откриват перспективи за Северозападна България и изтъкна ролята на министър Петя Аврамова за възраждането на региона.

Народният представител от ГЕРБ Красен Кръстев изрази увереност, че България върви в правилна посока. „Андрей Новаков успя да накара младите хора да разпознаят в него истински европейски политик. Д-р Ралчовски е всеотдаен и добър човек с име и отговорна професията. Слоганът на кампанията ни е „Европа ни чува, а благодарение на силните кандидати на ГЕРБ Андрей Новаков и д-р Иво Ралчовски гласът на България ще е по-силен“, заключи Кръстев.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.