Разкриха убийство на милионерка в Пловдив Екзекуцията поръчал синът на жертвата, който вече е покойник

ЮНЕСКО ще подкрепи създаването в България на Международен институт за устойчиви технологии с апаратура от ЦЕРН

Оставиха за постоянно в ареста мъжа, който опита да убие бившата си съпруга в Шумен

Министър Банов игра шах с кмета на Котел преди да оповести школски ремонти за 3,8 млн. лева

Маникюр прави бюлетината недействителна Ако сгрешите, получавате втора

Доц. Антоний Филипов: Нараняването няма да попречи на Биляна да се състезава

Марин льо Пен ще връща почти 300 000 евро на Европейския парламент

Удариха шампанско в борда на новия кораб, построен в „МТГ-Делфин“ Драгата е трета поръчка на холандска фирма

Вижте верните отговори от днешните матури

Тръгна процесът срещу Румен Овчаров Отхвърлено бе искането на защитата за връщане на обвинителния акт

Министър Петков: Над 50 700 души получават целогодишно топъл обяд

Военни командоси от България и Гърция проведоха съвместно учение на Чешнегирово

Задържаха приближена на Цветан Василев

Жилищните заеми нарастват най-бързо Банките са затегнали условията за отпускане на финансиране

Андрей Новаков пред транспортния бранш в Перник: Ако получа доверието на хората, българският транспортен бранш ще има офис в ЕП

Ако получа доверието на хората, българският транспортен бранш ще има офис в ЕП. Това заяви кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков на среща с превозвачите в Перник. На нея присъстваха кметът на Община Перник Вяра Церовска, народният представител д-р Александър Александров и областният управител Ирена Соколова, съобщиха от пресцентъра на партията.

„За мен е важно България да има представител в Комисията по транспорт. По този начин ще бъдем сигурни, че интересите на страната ще бъдат защитени“, заяви Андрей Новаков и допълни, че работата на международните шофьори е да бъдат командировани, а не да стоят в държавите си“, посочи той. Новаков коментира пакета „Мобилност“, който държа в напрежение българските фирми, които работят в този сектор и нашите евродепутати до последния ден на Европейския парламент, когато стана ясно, че окончателно решение ще бъде взето от следващия парламент. Той не скри разочарованието си, че двегодишният труд се е провалил само с два гласа.

„За съжаление, Пакетът щеше да е останал в миналото, ако всички български евродепутати бяха дошли на работа. Преговорите ще продължат през есента. Ще се търси решение в следващия Европарламент“, категоричен беше той.

Новаков посочи също, че митът, че след 2020 година финансирането за страната ни ще спре, се оказа лъжа. „Напротив! Селските райони ще получат по-голямо финансиране, сравнение с предходния Програмен период, на фона на намалените субсидии за голяма част от останалите страни-членки. Обезлюдените райони ще получат специално третиране“, обясни кандидатът на ГЕРБ за евродепутат.

Кметът на Перник Вяра Церовска приветства Андрей Новаков за неговата активност и работа през 5-те години в ЕП. Тя изрази своята увереност, че най-младият български евродепутат ще остане верен на своите принципи и ще защитава интересите на страна ни и на българските превозвачи.

„Андрей Новаков беше този, който утвърди 18 милиарда лева за България в следващия програмен период от европейските средства. Това е най-високият бюджет от присъединяването ни към ЕС. По този начин общото увеличението се равнява на 3.4 млрд. лв.“, подчерта градоначалникът.

От своя страна представителите на местния транспортен бранш заявиха своята подкрепа за Андрей Новаков , който през цялото време стоеше редом до тях и отстояваше техните интереси.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.