Андрю Линкълн продължава снимките на филма за Рик Граймс

Важното е да разрешат на английския актьор да влезе в САЩ

Преди няколко седмици звездата от "Живите мъртви" Андрю Линкълн заяви, че се надява да се върне към снимките на филма "Рик Граймс" през март и ден преди това потвърди, че производството наистина трябва да се възобнови. Въпросът е само дали на английския актьор ще бъде позволено да се върне в САЩ, тъй като поради пандемията пътуванията са много ограничени.

„Надяваме се на най-доброто и ако всичко се получи и мога да напусна страната си. Планирам да се върна в Америка за снимки през пролетта/лятото“, каза Линкълн в интервю за Extra.

По-рано продуцентът Дейвид Алерт заяви, че екипът на филма ще изчака, докато ситуацията с коронавируса се успокои, и едва след това ще продължи снимките, но вече е ясно, че пандемията се проточва, а снимките не могат да бъдат отлагани повече. Дори производството да започне през пролетта, ще има двегодишно забавяне.

Създателят на вселената "Живите мъртви" Скот Джимпъл увери, че никой не губи време напразно и въпреки че принудителната пауза отлага завръщането на Рик на екраните, като цяло закъснението ще бъде в полза на лентата. „Продължаваме да работим по филма. Случва се. Всички вървим напред, но ще отнеме малко повече време, отколкото в случая с телевизията“, каза продуцентът.

Той добави, че филмът ще бъде "невероятен", така че чакането на феновете ще се изплати напълно. Рик Граймс е обичан герой в „Живите мъртви“ и почитателите на поредицата се надяват да се срещнат с него отново на големия екран през 2022 година.

Коментари

Задължително поле