Анита Мейзер: Трон от силикон

Болшой театър

Въоръжената с 1500 кубика силикон и 122 сантиметра гръдна обиколка Анита Мейзер премина от гъсто жълтия цвят на светските колонки в черното на криминалните хроники с обвинение в убийство по непредпазливост на собствения си мъж Николай Димов. Културистът губи живота си след фатален опит за екстремен садо-мазо полов акт със своята любима Мейзер. Така, след този криминално-сексуален инцидент тя остава вдовица за втори път.

Анита Мейзер е една от най-спорните и противоречиви екземпляри в жанра „силиконови миски“. Преди две години тя за кратко се превърна в национална тема, след като представи страната ни на конкурса „Мисис Свят“ в Мериленд, САЩ. Тогава социалните медии и мрежи се наситиха с комбинация от недоумение и възмущение. Мнозина не можеха да повярват, че жена с толкова неестетичен външен вид, деформирана от пластични интервенции, може да участва на такъв конкурс. И наистина контрастът между Мейзер и другите участнички беше драматичен, снимките казваха хиляда думи и нито една от тях не бе ласкава за българката. Тя обаче нямаше никакво намерение да се извинява на публиката и зае защитна и горделива позиция. Определи гърдите си като най-добрите и се описа като прекрасна дама във всяко отношение - интелектуално, финансово и разбира се, сексуално.

Публичният профил на Мейзер е обвит в мъгла от слухове и спекулации, самата тя съвсем не може да бъде определена като надежден източник на информация за себе си или за когото и да било. Знае се, че бракът с починалия културист Николай Димов е втори за родената във Варна българка с истинско име Анита Желева. Тя твърди, че името Мейзер е от първия й съпруг, който е починал от инфаркт.

В последните няколко години Анита Мейзер беше окупирала все по-прогресивно разрастващата се „фрийк“ ниша в жълтите и светските издания и сайтове и фокусираше вниманието върху себе си с комбинацията от абсурдни цитати и своя ярко отличителен външен вид, лишен от естествена грация и хармония, но тежко набразден от системна злоупотреба с пластична хирургия. Мейзер се чувстваше чудесно на своя трон от силикон, а брутално кичозната, парвенюшка българска лайфстайл фауна прекрасно прилягаше на нейните екстремни очертания.

Титлата „Мисис България 2014“, която осигури на Мейзер онова ноторно вече участие в международния конкурс в САЩ, продължава да бъде масово споделяна шега в интернет. За придобивките и даденостите на Анита със сигурност има пазар, но той не се припокрива с критериите за мейнстрийм конкурси по красота. Тунингът на Мейзер е фетиш, каприз, разхищение и упражнение по плътски екстремизъм. Тя е олицетворение на човешкия стремеж към крайности, на безумното желание да бъдеш забелязан на всяка цена, независимо дали реакцията на хората ще бъде одобрителна усмивка, възхищение или разкривено в присмех лице.

Самият факт, че Анита Мейзер е национална знаменитост, е ярка илюстрация на естетическия регрес в обществото и ни съобщава тревожни неща за самите нас.

Стига и до корица на българския „Плейбой“

Преди осем години Анита Мейзер материализира мечтата на много млади силиконки, като стана модел за корицата на българското издание на легендарното мъжко списание „Плейбой“. И до днес това остава една от най-противоречивите корици, за която и да е печатна медия у нас. Ето какво казва за Мейзер и изпълнителният директор на „Плейбой“ Христос Христу: „Жена с минало и с бъдеще Още щом я срещнах, разбрах, че това е жена с минало и с бъдеще. С разказа за своята невероятна житейска история, а и с физическите си данни ме убеди, че заслужава да украси корицата на българския ”Плейбой“. Аз лично я поканих през 2007 г. и се получи невероятна фотосесия.“

ЗА НЕЯ

Бяхме добри приятели

Тя е от типа жени, създадени за секс. Бяхме много добри приятели, но в един момент взе да разправя глупости, че съм искал да отвличам дъщеря й.

КИРО СКАЛАТА, ШОУМЕН

Докато няма присъда, не я винете

Познаваме се отдавна с нея. Много силна и чаровна жена. Моите съболезнования, Анита. Докато няма присъда, никой не може да се вини!

МИТЬО КРИКА, ШОУМЕН

Бих искал да променя цялото й лице

Бих искал да променя Анита доста осезаемо в посока на освежаването и естетиката. Бих променил лицето. Бих искал почти цялото лице да направя. С два лифтинга - един ендоскопски лифтинг - да повдигна веждите и да направя малко скули. Ще променим леко формата на окото към бадемовидна, за по-екзотично. За съжаление този ендоскопски лифтинг не може да третира долната челюст и шията... Ще направим една естетична ринопластика (пластика на носа - бел. ред.), пластика на горните и долните клепачи.

Д-Р ИЛЬО СТОЙНОВ, ПЛАСТИЧЕН ХИРУРГ

Не би причинила зло

Доколкото познавам Анита Мейзер, тя не би причинила на никого каквото и да било зло. По-скоро би спасила човешки живот, отколкото да го отнеме. Между тях не е имало сериозни драми. Ако е имало ревност, това е било от негова страна, а не от нейна. Медийният ѝ образ няма нищо общо с това каква е тя като човек. Тя винаги е помагала на всички и не е очаквала нищо в замяна. Около нея винаги има хора, които разчитат на голямото ѝ сърце, за да извлекат изгода.

ПАТРИЦИЯ КИРИЛОВА, ЖУРНАЛИСТКА, ПРЕД „ЗДРАВЕЙ, БЪЛГАРИЯ“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица