Анкетна комисия да рови в дълговете за “Белене” от последните 10 години

Снимка: Архив

Народни представители от ГЕРБ, Патриотичния фронт, Реформаторския блок и “БДЦ – Народен съюз” внесоха предложение за създаване на временна анкетна комисия за АЕЦ „Белене“, обяви Антони Тренчев от РБ на брифинг в парламента.

Комисията ще има за цел да провери всички данни, факти и обстоятелства, довели до възникването на задължения по АЕЦ „Белене“ за периода от 2006 г. до юни 2016 г. Към момента на внасяне на предложението под него са се подписали 51 народни представители.

От Реформаторския блок уточниха, че от страна на ГЕРБ предложението за създаване на Комисията са подписали народните представители Делян Добрев, Александър Ненков, Валентин Николов и Методи Андреев.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Абе няма лошо, но опитът показва, че ако искаш нещо да се замаже – правиш анкетна комисия. Инак – дано да е обективна.

  2. От ГЕРБ нема да се подпишат, щото ТИквата наля бая пари там в периода 2009-2012.

  3. TE ANKETNITE KOMISII NJAMADA SPRAT LIHVATA, STE STANE TAKA ČE, BG STE PRODADE DARZAVATA ZA DA PLATI DALGA KAM RUSIJA OT BELENE.

  4. комисия, да, че да взимат пари за участие в комисия. Аре плащайте ги тия 500-700 млн евра,4е с всекиден стават повече. А митоди да ходи да лови агенти на дс у зимбабве или да се запише при бандерата в украйна , ще го пратят на АТО срещу руснаците и ще може да излови всички агенти на москва,

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.