Антонио Конте мисли за абдикация

Информациите, че Антонио Конте обмисля да напусне „Челси“ отново заляха Острова. Мениджърът на шампиона е бесен, че Жозе Моуриньо и „Манчестър Юнайтед“ са отмъкнали цел №1 в трансферния списък на италианския спец. Конте не може да си намери място от яд и е готов да абдикира. Специалистът е бесен на пасивността на „Челси“ на трансферния пазар, а и заради липсата на обещаните нови попълнения.

Вестник „Мирър“ твърди, че мениджърът вече е планирал тактическата си постройка за новия сезон с участието на белгиеца на върха на атаката. Сега лондончани трябва да търсят резервен вариант.

Конте е притеснен, че другите му цели също за момента не са привлечени. Трансферите на Алекс Сандро и Теимуе Бакайоко не са факт, а исканите от италианеца Вирджил ван Дайк и Алексис Санчес най-вероятно няма да бъдат привлечени. Единствено Антонио Рюдигер може да се счита за сигурно ново попълнение.

Въпреки че трансферът на Лукаку все още не е потвърден, по всичко личи, че нападателя ще продължи кариерата си на „Олд Трафорд“. Още повече, че белгиецът в момента тренира с най-скъпият футболист в света – Пол Погба. Двамата се подготвят в САЩ, където ще бъде предсезонното турне на „Манчестър Юнайтед“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят