Антония Петрова: Дебели философки да не коментират перфектните ми снимки

Истинска онлайн война се разрази в Instagram между модела и майка Антония Петрова-Батинкова и нейни последователки.

Дългокраката блондика непрестанно залива социалните мрежи със снимки и видеа на сина й. В едно от последните, тя демонстрира как 8-месечният Благовест вече прави първите си крачки и дори се катери на детската площадка.

"Нашият малък, голям мъж! Нашето първородно чудо! А е само на 8 месеца", написа Антония към клипчето, с което разгневи доста майки. Под видеото заваляха коментари на жени, твърдящи, че напредъкът на сина й не е нещо особено важно или значимо, тъй като много други деца също правят първите си стъпки в тази възраст.

Дори на по-учтиво направените забележки - "Има много такива деца, моето също се катери от 8м. възраст! Да ти е живо и здраво, но не е единствено, както намеквате във всеки клип и снимка!" - Батинкова отговаряше остро и с нападки.

Най-крайният й коментар обаче предизвика още по-голямо негодувание и нападки към нея:

"Много моля всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които все още не могат да влязат във форма и обясняват наднорменото си тегло с това че някога са родили, да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършенните ми клипове, с безупречен външен вид, стил и вкус! Хахаха".

Факт е, че Антония много бързо си върна теглото от преди раждането, сваляйки всичките 11 натрупани килограми и то само за 2 седмици. Въпреки това, последователките й останаха обидени и недоволни от грубите й забележки.

Коментари

Задължително поле