Антон Кутев: Не беше тайна, че Волен Сидеров ще събори коалицията, той го умее

Снимка: БТВ/Архив

ДПС ще се регистрират и кворумът в парламента не е застрашен, каза депутатът от БСП

Марияна Николова не е наясно какво се изисква от нея като вицепремиер. Изглежда уплашена и знае, че това място не е за нея, коментира депутатът от БСП Антон Кутев по БТВ. По думите му е безобразно това, което се прави в управлението.

„Не беше тайна за никого, че този, който ще събори коалицията ще е Волен Сидеров. Това се случва винаги, когато наближат избори. Той винаги е бил по-умел в тези работи. Борисов си мисли, че ще компенсира негативите с даването на пари от бюджета, но това няма да се сработи“, смята още Кутев.

„Правителството ще падне преди да се оттегли Красимир Каракачанов. Недоволството в хората вече е факт, сега то търси къде да се изрази. Проблемите ще се задълбочават и това ще доведе до тежък крах на правителството“, прогнозира депутатът. Той отрече БСП да стои зад протестите. По думите му няма да е честно опозицията да се възползва от чуждото недоволство.

„Въпреки това ще се опитаме да придвижим парламентарно всички искания на протестиращите“, увери депутатът от опозицията.

„ДПС ще се регистрират и кворумът в парламента не е застрашен. Тяхното искане беше оставка на Валери Симеонов, така че сигурно са доволни. Три дена като те няма в Народното събрание, ти се удържат над 100 лева”, обясни още Антон Кутев п повод отсъствието на депутатите на БСП от пленарната зала.

Коментари

Задължително поле