Апаш заля с фекалии „Ауди”, собственикът го преби

Снимка: Архив

Пиян криминално проявен мъж изсипа фекалии върху паркиран в град Бойчиновци автомобил и се нахвърли с бухалка върху собственика му. Нападнатия мъж отнел дървото от апаша и го пребил, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал във вторник вечерта на улица „Пионерска” в северозападното градче. Към 21.45 часа 58 годишният Симеончо Н. излязъл навън с кофа изпражнения и я лиснал върху паркираното пред дома на съседа му Любомир Г./52 г./ „Ауди 80”.

После замлатил с бухалка и появилия се комшия. Между двамата мъже започнала схватка, те си разменили удари, но Любомир успял да изтръгне бухалката и повалил с няколко удара нападателя на земята. Разтревожени от кървавата битка, съседи извикали линейка и полиция.

Симеончо е бил откаран в „Спешна помощ” в Монтана и настанен в болницата с кома и опасност за живота. Любомир Г. е арестуван за 24 часа. Полицията изяснява случая. Между Симеончо и семейството на съседа му Любомир от години тече истинска война, разказват местни жители.

Преди година след скандал с комшиите си Симеончо закла козле на двора си с викове „Така ще ви изколя и вас!” и бе арестуван. Хора от Бойчиновци смятат, че агресивният мъж има психични проблеми и трябва да бъде лекуван преди някой да пострада от атаките му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони