Обявяват кандидатите за стратегически инвеститор на АЕЦ „Белене”

Туитър и Фейсбук са били използвани от Китай срещу демонстрантите в Хонконг

САЩ съжаляват за освобождението на иранския петролен танкер в Гибралтар

На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

Апаш обезоръжи ловец и опустоши 3 къщи

Крадец нахлу в няколко къщи в планинското село Долна Бяла речка край Вършец, задигна ножове и сувенирен пистолет на ловец и яде и пи на аванта в съседни къщи.

Апашът щурмувал домовете в почивните дни, след като се уверил, че стопаните – жители на близки и далечни градове, не са се прибрали. В къщата на 64-годишния Георги Д. – жител на София, обирджията отворил два прозореца влязъл, обърнал всичко в търсене на пари и ценности, но след като не открил нищо, задигнал колекцията от ловни ножове и сувенирен пистолет на стопанина.

В съседните две къщи обаче плячката на крадеца била по-добра. В един от домовете той открил бутилка уиски и мезета и заседнал на трапезата. Запалил си дори печката, ял, пил, гледал телевизия и си тръгнал чак когато припасите свършили. В понеделник стопани и съседи открили следите от взломовете и съобщили в полицията.

„За кражбите има заподозрян, работи се за изясняването на случая!”, казаха от полицията. Според местни жители ударите са дело на местен хлапак, който е настанен в ТВУ, но бяга, краде наред и след като го заловят отива пак в поправителното общежитие. До следващото бягство.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.