Една четвърт от населението на Земята ще е затлъстяло през 2045 г.

Иванчева управлявала в “Младост” и от килията Изготвяла документи и ги предавала до администрацията на свиждане

Вижте как вдигат катастрофиралия автобус на АМ “Тракия” (ВИДЕО)

Гришо и Никол заедно в Париж

Премиерът: Болниците в Ловеч и Враца ще работят, заплатите ще се получават

Бойко Борисов се срещна с еврокомисаря по миграция, вътрешни работи и гражданство Димитрис Аврамопулос

Новият Focus излезе от завода Ford инвестира 600 млн. евро в производствената линия

Министър Ангелкова: За първите 3 месеца приходите от международен туризъм са над 400 млн. евро

Румяна Арнаудова: Намерихме 5300 лв. в касата на шефа на КАТ – Благоевград Открити бяха и огнестрелно оръжие и боеприпаси, които са незаконно държани от него

Българските момичета, изчезнали в Чикаго, са невредими

Разкриха четирима непълнолетни, пребили мъж в Лясковец

Министър Бисер Петков: Средната пенсия ще се увеличи с близо 14 лв. от 1 юли

Рут Колева на една сцена с Марио Бионди

Стоян Мирчев: Румен Радев размрази отношенията ни с Русия Президентът е искал в делегацията да се включат и министри, но правителството е отказало

Валентин Радев се срещна със заместник-секретаря по вътрешна сигурност на САЩ Клер Трейси

Апелативна прокуратура-Пловдив ще провежда научни дискусии по наказателно право със студенти от ПУ „Паисий Хилендарски”

Апелативна прокуратура-Пловдив и Юридическият факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“ стартират съвместна инициатива за провеждане на научни дискусии по наказателно право с практическа насоченост за студенти. По повод предстоящите съвместни прояви апелативният прокурор Иван Даскалов, окръжният прокурор Румен Попов и районният прокурор Чавдар Грошев се срещнаха с представители на Факултетния студентски съвет и със зам.-декана на Юридическия факултет доц. д-р Христо Паунов. По време на срещата бе договорено да се подпише споразумение за сътрудничество за съвместните прояви, като студентите проявиха интерес и от начина на провеждане на практическия стаж в прокуратурата в трети курс.

Новата инициатива ще стартира на 13 декември (сряда), когато в Апелативна прокуратура-Пловдив ще се проведе кръгла маса на тема „Ролята на разследващия полицай, следователя и прокурора в досъдебната и съдебна фаза по наказателните дела – практически аспекти“. Желание за участие в научната беседа са досега са заявили 50 студенти. Пред тях лекция ще изнесат магистрати от Районна, Окръжна и Апелативна прокуратура-Пловдив, следовател от Окръжния следствен отдел и разследващ полицай от Областна дирекция на МВР-Пловдив. Следващата кръгла маса по наказателно право ще се проведе през април 2018 г., когато се отбелязва Денят на Конституцията и юриста. Темата за обсъждане ще бъде с практическа насоченост и предложена от студентите.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.