Апостолов без Мишев на "Армията"

Странно назначение направи съдийската комисия на БФС. Взривоопасният мач ЦСКА - "Лудогорец" ще бъде ръководен от новия депутат Стефан Апостолов. Само 22 дни по-рано същият дуел пак на "Българска армия" бе поверен на сина на бившия топ арбитър Апостол Апостолов.

Тогава ЦСКА изригна в невиждана по света атака срещу арбитрите. Макар че основната мишена бе страничният Веселин Мишев, който сега не е в съдийската тройка. Дикторът на "Българска армия" обяви, че "след внимателно разгледане на видеозаписите двата гола на "Лудогорец" са от засади". Шампионите спечелиха с 2:0, а огромно количество полицаи охраняваше ложата, където бяха шефовете от Разград. Тв повторенията показаха, че засадата при втория гол е безспорна, а при първия я има, но "на косъм".

ЦСКА хвърли всички възможни обвинения, а "Лудогорец" отвърна, че се подстрекава към ексцесии. Въпреки това БФС отново изпрати Апостолов на дербито в неделя от 20 ч. Из интернет форумите на ЦСКА вече се зове за бойкот на двубоя. Отново ще има екстремни мерки за сигурност.

Нито веднъж в историята си "червените" не са побеждавали "Лудогорец" в мач на ниво футболен елит. Единственият успех датира от 2012 г. за Купата на България - 2:1 в Разград. Тогава ЦСКА отстрани съперника, губейки с 0:1 на реванша.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ