Арасели Арамбула е осъдена несправедливо 

Една от най-гледаните мексикански теленовели за последното десетилетие – „Мащехата“, проследяваща разтърсващата история на жена, осъдена на дълги години затвор за престъпление, което не е извършила, е поредното премиерно заглавие в програмата на bTV Story. 

Обвинена в престъпление, което не е извършила, Марсия Сиснерос (Арасели Арамбула) е осъдена несправедливо на 35 години затвор. Нейният съпруг – бизнесменът Естебан Лобардо, с когото имат 8-годишен брак и две деца, я смята не само за убийца, но и за прелюбодейка, която се е опитала да прикрие изневярата си, като се е отървала от любовника си Николас Ескаланте.

Естебан започва да се съмнява и в бащинството на малката си дъщеря Лусия, а това го подтиква да се разведе с Марсия, оставяйки я да гние в затвора в пълно неведение за собствените ѝ деца. Убедена, че убиецът на Николас е сред приятелите на бившия ѝ съпруг, Марсия завършва право, докато излежава присъдата си в затвора, за да отвори отново потуления случай, около който има твърде много въпросителни. След 20 години, прекарани зад решетките, тя е освободена предсрочно и се връща в Мексико, решена да намери истинския престъпник, да отмъсти на Естебан, който я е изоставил в най-трудния  момент, и най-важното – да си върне обичта на двете си деца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали