Арасели Арамбула е смазана от болка

Арасели Арамбула е една от мексиканските звезди с дълга актьорска кариера, която включва теленовели, серийни филми, дискографии и водене на шоу програми. След 13 години тя се завърна в Телевиса със сериала  "Мащехата". Актрисата посочи, че след смъртта на баща ѝ Мануел емоциите ѝ са били на повърхността, което й е попречило да се концентрира на сто процента върху проекта.

"Преди това да се случи, плаках много, тоест плаках много в сцените, знам как да го правя по най-добрия начин. По-късно, въпреки че усещах толкова много болка, имаше моменти, в които не можех да плача пред камерите, защото сърцето ми беше толкова смазано и толкова объркано."

В един момент Арамбула дори смята, че няма да може да продължи с ролята си на Марсия Сиснерос, но нейните колеги ѝ помагат да завърши успешно участието си. "Трябваше да се контролирам, защото изведнъж казват "Край" и всички преминават към следващата сцена, а ти изпитваш болка, така че бях горе, долу, горе, долу. И съм много благодарна на моя треньор, който беше до мен, той никога не ме остави, както и целият ми екип. Имаше моменти, когато припадах и внезапно отивах в кемпера, от болката, която изпитвах, дори не можех да говоря на висок глас", сподели в интервю Арасели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица