Арда победи Крумовград с 1:0

Арда победи Крумовград с 1:0 в първия мач от втория кръг на Първа лига. Единственото попадение вкара Станислав Иванов. В 20-ата минута стражът Янко Георгиев хвана топката, която бе центрирана към нападателя на домакините Чинонсо Офор. Веднага след това обаче Арда поведе. Иванов преодоля сам Георгиев с техничен удар. Гостите имаха претенции, че Емил Виячки е играл с ръка в началото на атаката, но съдията Стоян Арсов не реагира.

Малко след половин час игра Ренан Арияш пропусна в полза на Крумовград, а след това Серкан Юсеин шутира в ръцете на вратаря Анатолий Господинов. В края на първата част пак Юсеин стреля от пряк свободен удар, но Господинов отрази удара му. 

В 64-ата минути капитанът на Крумовград Серкан Юсеин пропусна най-чистото положение за тима. 

Треньорът на Арда Александър Тунчев бе доволен от победата. 

"Много труден мач. Знаехме, че отборът на Крумовград играе добре, защото вече от година-година и половина играят заедно и са стиковани. Ние не се представихме добре през първата част, но имахме щастието да вкараме гол. Може би след първите 15 минути на второто полувреме заиграхме по-добре. В защита допуснахме грешки, но не ни вкараха гол", коментира той.

"Доволен съм от победата, но като игра имаме още много работа. Много играчи напуснаха Арда, дойдоха много нови. Трябва ни време да се напаснем и да играем така, както искам аз", каза още Александър Тунчев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ