Арестуваха брата на Никола Йокич

Страхиня Йокич, братът на баскетболната звезда Никола Йокич, беше арестуван в САЩ по подозрение за насилие трета степен по време на мача между Денвър и Лос Анджелис Лейкърс, който се проведе през април тази година.

41-годишният Страхиня се яви пред съда в Денвър. Полицията за първи път научи за сбиването от обиколило социалните мрежи видео, показващо как братята на Никола Йокич се карат с други хора. В един момент Страхиня удря мъж в лицето.

Детектив от Денвър интервюира фена, нападнат от Йокич. Той имаше натъртване и рана под лявото око. Пострадалият фен разказал пред полицията, че е бил нападнат от брата на Никола Йокич без причина. По татуировката на врата полицията установи, че това е Страхиня Йокич.

По-късно мъжът е диагностициран с мозъчно сътресение. Първоначално той не искаше да повдига обвинения срещу Страхиня Йокич, защото се страхуваше за безопасността на семейството си, но в началото на май промени решението си.

Когато полицията се свързала със Страхиня Йокич, той им казал, че смята, че не е направил нищо лошо, защото само защитавал възрастен мъж, който бил пред него и когото познавал отдавна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт