Арестуваха Лукаку, отива на съд

Ромелу Лукаку, новата звездна покупка на "Манчестър Юнайтед", започна новата страница в кариерата си със скандал. Нападателят бе арестуван в САЩ и ще бъде съден. Причината е, че голаджията вдигна шумен купон по случай трансфера на "Олд Трафорд". Белгиецът организирал парти в дом в Бевърли Хилс, на което обаче музиката била прекалено висока. Повиканите на място полицаи направи цели пет пъти забележка на играча да намали звука, но Лукаку не им обърнал внимание. В резултат на това, при шестото идване на униформените, белгийският нападател бил отведен в районното управление. Перлата на Жозе Моуриньо ще бъде съден, като делото ще е на 2 октомври.

„Няма шанс сделката да пропадне заради скандала“, гарантира източник до клуба пред британското издание „Дейли мейл“.

Лукаку продължава да е Щатите, където чака старта на подготовката на "Юнайтед".

"Вече бях взел решение за този трансфер, а то беше да не гледам към "Челси" и миналото - каза Лукаку. - Защо "Юнайтед"? Това е най-големият клуб на света. Искам отново да работя с Жозе Моуриньо.“

В Англия тръгнаха слухове, че Златан Ибрахимович продължава да е опция за атаката на "червените дяволи". Шведът се контузи и договорът му с "Юнайтед" не бе подновен. В момента голаджията е свободен агент, но като се възстанови, което се очаква да е около Нова година, може да бъде ангажиран с 6 месечен договор от Моуриньо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят