Арестуваха мъж за блудство с дете в Шумен

Снимка: Архив

Мъж на 34 г. блудства с момче на 12 г. във вилната зона на Шумен. За посегателството е арестуван Светлин С., научи "Труд". От Апелативна прокуратура-Варна потвърдиха за инцидента и уточниха, че с прокурорско постановление е наложен арест до 72 часа на извършителя. Ще му бъде искана и постоянна мярка задържане под стража.

Блудството е станало в понеделник, когато потърпевшото дете с още две приятелчета обикаляли във вилната зона над града. Там се срещнали с мъжа. Едно от момчетата било негов племенник и той му предложил да го закара с мотора си до града. След това се върнал при другите деца и се уговорили да се почерпят. Под предлог да вземат чаши от вила потърпевшото дете се качило на мотора на Светлин. Вместо в очакваната посока, поели към Лозевското шосе. На удобно и безлюдно място похититетял спрял и заставил детето да му се подчини. Гаврил се сексуално, докато момчето ревяло и го умолявало да спре.

Според запознати, това не е първо подобно посегателство на похитителя. Детето веднага е съобщило на близките си за случилото се и така се стигнало до ареста.

По-късно от Апелативна прокуратура-Варна уточниха, че 34-годишният мъж е привлечен, като обвиняем за действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, ненавършило 14 години.

Сексуалното посегателство над 12-годишното дете е станало в понеделник около обяд.

Обвиняемият е осъждан два пъти - за изнасилване, за което е реабилитиран и за неплащане на издръжка на собственото си дете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право