Арест за мъж, блудствал с 14-годишно дете на автобусна спирка

Снимка: Архив

В килията остават още дързък апаш и нарушител на забрана за домашно насилие

 

По искане на Районната прокуратура във Велико Търново е наложена мярка за неотклонение задържане под стража на 29-годишния Валентин Д. за това, че на 15 февруари на автобусна спирка в с. Обединение, община Полски Тръмбеш е блудствал с дете. Потърпевшото момиче е на 14 години като извършителят на злодеянието е употребил сила и заплахи.

Преценено е, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието и е налице опасност лицата да се укрият или да извършат други престъпления.

Разследването по случаите продължава под ръководството на държавното обвинение.

По искане на Районната прокуратура в старата столица на 19-годишен апаш е взета мярка за неотклонение задържане под стража. Страхил П. е привлечен като обвиняем за това, че в периода от 5 до 24 януари тази година е отнел стоки от търговски обекти на обща стойност 406 лева.

Съдът е уважил искането на Прокуратурата и е наложил мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на Йордан Й. 40-годишният мъж е привлечен като обвиняем за това, че на 12 февруари в с.Раданово, община Полски Тръмбеш не изпълнил заповед за защита срещу домашно насилие. Забраната му е наложена от 31 юли миналата година от Районен съд Велико Търново.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони