Арми Хамър се забърка в секс скандал

В таен акаунт в Instagram говорел и за наркотици 

2021 г. започна за 34-годишния актьор Арми Хамър  ("Призови ме с твоето име", "Социална мрежа")  с поредица от публични скандали. Първо в мрежата се появиха скрийншотове на кореспонденция , в които актьорът твърди, че се нарича „100% людоед“ и фантазира как държи в ръцете си биещото сърце на една от партньорките си ( автентичността на тази кореспонденция все още не е доказана).

Онзи ден в пресата изтече информация, че Хамър има таен акаунт в Instagram, където е регистриран под прякора el_destructo_86. Започна да се говори за това, когато в мрежата започнаха да се разпространяват екранни снимки на публикации от тази страница, в които актьорът казва, че трябва да си направи тест за наркотици, преди да се срещне с бившата си съпруга Елизабет Чембърс и двете им деца. Той допълва още, че незаконните вещества са "по-забавни от развода", и не само това.

Истински шок предизвика видео, публикувано на тази страница, в което Арми обикаля хотелската си стая. По някое време в кадъра се появява момиче на четири крака, което го чака на леглото. Мъжът зад кулисите в този момент обявява, че ще прави секс с победителката в конкурса "Мис Кайманови острови".

Видеото предизвика голям скандал в пресата: дори организаторите на този конкурс за красота реагираха на него. В тази ситуация Арми направи официално изявление: Той призна, че на шега е нарекъл това момиче във видеото "Мис Кайманови острови", като по този начин потвърждава автентичността на тайния си акаунт в Instagram.

"Бих искал да поясня, че момичето от видеото, откраднато от личния ми акаунт в Instagram, не е "Мис Кайманови острови". Искрено съжалявам за объркването, причинено от глупавия ми опит за шега. Извинявам се на победителката на "Мис Кайманови острови", с която не съм запознат, и на организаторите на конкурса за красота. Нямах намерение да намеквам във видеото си, че това момиче наистина е победител в състезанието", обясни актьорът.

Ще припомним, че по-рано Арми Хамър нарече неотдавна изтеклата кореспонденция на BDSM глупости , а появата им в мрежата - „злонамерени и фалшиви онлайн атаки“ срещу него. В настоящата враждебна обстановка актьорът реши да откаже снимките в нов филм с Дженифър Лопес. Хамър е убеден, че сега не е най-доброто време да напусне страната и да остави малките си деца за няколко месеца (филмът ще бъде заснет в Доминиканската република).

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес