Турски учебен изтребител се е разбил в централната провинция Невшехир

Туск: Личните данни на гражданите на ЕС трябва да бъдат напълно защитени

“Омония” дава Петев на съд

Културата на маорите привлича туристи в Нова Зеландия Коренните жители са 15% от населението в островната страна

Вижте снимки от заседанието на Европейския съвет в Брюксел

Вучич: Не съм доволен, че западните сили са твърдо решени да запазят независимостта на Косово

Бунтовници напускат Източна Гута след месец тежки боеве

6 коли се удариха на Северната тангента в София

Кодзиас кацна на летището в Скопие

Водещият адвокат на Тръмп по „руското разследване“ подаде оставка

Подпалиха колата на полицейски шеф във Враца Съседният паркиран автомобил също бил на ченге

„Зебри“ убийци дебнат на пътя (обзор)

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 март 2018

Няма престъпление от шефката на САС Административният ръководител Даниела Дончева не е упражнявала натиск при решаване на дело

Ратко Младич обжалва присъдата си за военни престъпления

Асеновград актуализира програмата за качество на атмосферния въздух с близо 90 000 лв.

Снимка: Николай Спасов

Община Асеновград обяви обществена поръчка за изготвяне на актуализация на общинската програма за качество на атмосферния въздух.  Стойността на поръчката е  87 435 лв. без ДДС.

Актуализацията е в изпълнение на проект, касаещ намаляване нивата на замърсителите и достигане на утвърдените норми в атмосферния въздух на територията на общината. Цебта на обществената поръчка е да бъдат планирани адекватни мерки за подобряване качеството на атмосферния въздух, които да доведат до постигане на определените норми.

Изпълнителят трябва да се ангажира с набиране на наличната информация, отнасяща се до процеса на оценка и управление на качество на атмосферния въздух, проучване и анализ на пълнотата на наличната информация, комплексна оценка на качеството на въздуха в района, анализ на причините за превишаване на нормите, формулиране на мерки и/или проекти за подобряване на качеството на въздуха в краткосрочна, средносрочна и дългосрочна перспектива в план за действие към програмата, определяне на прогнозни разходи и източници на финансиране за реализация на мерките в плана за действие към програмата, изготвяне на окончателен вариант на програмата за качество на атмосферния въздух.

Обществената поръчка трябва да се изпълни в рамките на 10 месеца. Срокът за подаване на оферти или заявления за участие изтича на 16 октомври, а самите оферти ще бъдат отворени на следващия ден – 17 октомври в сградата на Община Асеновград.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.