„Хемус” задминава Плевен след 3 години (обзор)

Сантра стана телевизионна водеща

Велико Търново домакинства националната дискусия „Общини БГ 2030“

Валентин Николов: В близко време ще бъдат прекратени договорите с американските централи в „Марица-изток“

Родител 1 и 2 в бланките за забавачка в София (обзор) Полетата бяха променени отново на “майка” и “баща”

Лютви Местан трябва да внесе гаранция от 10 000 лева до 25 април

ГЕРБ отстъпиха за адвокатските доноси

Проф. Румен Гечев: Проблемът на днешното управление не е в 10 или 30 апартамента, а че има милиардни загуби от нереализираните проекти

Рибари ще стават туроператори Турски сафрид по 7 лв. килото заля пазара

Вебер ще спира „Северен поток 2”

Нова партия ще агитира за „оставане” в ЕС

Заемите за граждани с нов рекорден ръст Опитите на БНБ да охлади кредитирането засега не дават резултат

В 46 общини връщат пари от данък сгради Може да приспадат от други задължения

Путин и Ким Чен-ун ще се срещнат на 25 април във Владивосток

Нигерийката Annahstasia подгрява Lenny Kravitz в „Арена Армеец” Американската соул певица идва за първи път в България

Асеновград актуализира програмата за качество на атмосферния въздух с близо 90 000 лв.

Община Асеновград обяви обществена поръчка за изготвяне на актуализация на общинската програма за качество на атмосферния въздух.  Стойността на поръчката е  87 435 лв. без ДДС.

Актуализацията е в изпълнение на проект, касаещ намаляване нивата на замърсителите и достигане на утвърдените норми в атмосферния въздух на територията на общината. Цебта на обществената поръчка е да бъдат планирани адекватни мерки за подобряване качеството на атмосферния въздух, които да доведат до постигане на определените норми.

Изпълнителят трябва да се ангажира с набиране на наличната информация, отнасяща се до процеса на оценка и управление на качество на атмосферния въздух, проучване и анализ на пълнотата на наличната информация, комплексна оценка на качеството на въздуха в района, анализ на причините за превишаване на нормите, формулиране на мерки и/или проекти за подобряване на качеството на въздуха в краткосрочна, средносрочна и дългосрочна перспектива в план за действие към програмата, определяне на прогнозни разходи и източници на финансиране за реализация на мерките в плана за действие към програмата, изготвяне на окончателен вариант на програмата за качество на атмосферния въздух.

Обществената поръчка трябва да се изпълни в рамките на 10 месеца. Срокът за подаване на оферти или заявления за участие изтича на 16 октомври, а самите оферти ще бъдат отворени на следващия ден – 17 октомври в сградата на Община Асеновград.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.