Асим Адемов: Помня празните магазини и фалиралите банки, а сега човекът, който ни докара до това – е в листата на БСП

Снимки: ПП ГЕРБ

Да пътуваме свободно навсякъде в Европейския съюз, да учим и работим в Европа, да развиваме инфраструктурата и икономиката на България с европейската солидарност – не можем да се откажем от това. Вече изграденото доверие на европейските институции към страната ни чрез доверието в премиера Бойко Борисов и неговата работа за просперитета и благото на всички хора са доказателството, че Европа е с нас. Затова и победата ни е важна, тя е гаранцията, че ще можем да разчитаме на това и в бъдеще. Това каза днес петият в листата на ГЕРБ и СДС Асим Адемов на среща с млади хора в тетевенското село – Глогово. Предимно млади хора от едно от най-многолюдните населени места в общината дойдоха да разговарят с Адемов, когото познават вече.

"По време на мандата посетих училища в община Тетевен, тук проведохме и инициативата „Да върнем родителите в училище“, имам отлични впечатления от кмета Мадлена Бояджиева, виждам усилията, които полага да подобри живота във всяко населено място, трудно е, изисква време, но без общите усилия на всички става още по-трудно за нея. Затова и европейската солидарност при реализирането на различни проекти е важна за всяка местна власт. Вие, младите, не помните онези години с празните магазини, с фалиралите банки, с изолацията на България, а сега този, който ни доведе до това - е в листата на БСП“, поясни Адемов. Той представи листата пред събеседниците си и разговаря с тях за техните проблеми и очаквания.

„И тази наша кампания е лице в лице с хората, така работи ГЕРБ, затова и винаги побеждава. Защото ние не сме просто някакви чиновници в ЕП, ние сме хората, които вие изпращате там, за да защитаваме вашите интереси. Затова и заръките, които ще дадете, ще бъдат предадени и в нашата партия, и в групата на Европейската народна партия, където ние сме членове. А това е най-голямото европейско семейство с най-силен глас в парламента“, каза още той и акцентира, че няма населено място, в което да няма присъствие на европейската солидарност.

„Наша задача е да продължим да водим страната ни по европейския път, никакво отклонение, никакво колебание. Номер 12 в бюлетината не е просто номерът на поредната победа за ГЕРБ – това е номерът, който гарантира на страната ни европейска подкрепа, европейско финансиране, свобода на движение, гарантира продължаване на демократичните процеси, отстояване на всички интереси на България пред Брюксел. Затова с номер 12 в бюлетината, за да имаме самочувствието за успели хора, на хора, които са с победителите“, призова Адемов.

В срещата участва и общинският ръководител на ГЕРБ Мадлена Бояджиева, която като кмет на община Тетевен информира хората за това, което е направено в техните населени места и за това, което предстои до края на мандата й.

Езикът на омразата, който наложиха нашите опоненти и особено водачът на листата им, който е разследван за пране на пари в особено големи размери, - това не е моделът на ГЕРБ. Напротив – ние сме позитивни и целеустремени към най-важното – победа на здравия разум и градивната сила – ПП ГЕРБ, каза в заключение Адемов.

Адемов говори още за фалшивите новини. „Само лъжи, лъжи, лъжи – това чуваме от нашите опоненти“, подчерта още Асим Адемов. Той призова хората добре да помислят колко важно е да съхраним стабилността в държавата, за да продължи тя да се развива в правилната посока. А това може гарантирано да стане с номер 12 в бюлетината.

„Лесно може да се критикува, но никой не предлага нищо по-добро от ГЕРБ“, коментираха участници в срещата. „Ние имаме синхрон в работата си – евродепутати, правителство, местна власат – и всички заедно с вас сме устремени към добро“, завърши Адемов.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика