Астрологична прогноза на Светлана Тилкова - Алена специално за “Труд news”: България поема труден път в годината на Дракона

Драконът е петият знак от Източния зодиак и в своята поредност е носител на промени.

Смяната в източния зодиак настъпва тази събота - в 00.59.03 ч, и продължава до 29 януари 2025-а

Предстоят месеци на деградация

Източният зодиак в настоящия си вид се основава на българския зодиак, създаден от древните ни предци и все още използван в земите около Алтай от потомците на нашата велика, но изживяла времето си цивилизация. През декември 2023-а започна 7820 година от Българския календар - година на трудности и разплата, съвпадаща и с влиянието на Сатурн, но и година на победи за заслужилите.

Годината на Зеления дървен дракон в България започва тази събота - 10 февруари, в 00.59.03 ч местно време и продължава до 29.01.2025 г. Тя може да е спокойна, в търсене на разбирателство и примирение между поколенията в противовес на войната между тях от предходните години, но в година на кармична разплата, каквато е 2024-а, пътят на България ще е труден.
В политически план през отминалата година на Заека обратите в България бяха катастрофални, но и наказателни за обществото, заради безхаберието на народа - на думи лют, но на дело инертен и безразличен към управляващите.

В личните и интимните отношения, в разбирането на обществото ни за морал предстои година на деградация, въпреки консерватизма на Дракона, неразбираема за по-старите поколения, но естествено състояние за младите, която ще положи основата на обществените норми за бъдещите поколения.

Алчността на властимащите ще минава като червена нишка през цялата година. Какви ще са следващите властници, планетите тактично и с неудобство мълчат. Но може и да са същите, ако машинното гласуване не бъде отменено.

България като част от ЕС е в наказателния списък на Дракона. Причината е ясна, дори и без Дракона и Сатурн да ни я подсказват - намеса в конфликт, който не е животооцеляващ за европейските държави.

Драконът е петият знак от Източния зодиак и в своята поредност е носител на промени, налагани от вибрация 5. Промени - позитивни или негативни, но за добро, минаващо през страданието на наказанието. Дали тези промени ще са крайни или умерени, какъвто е характерът на Дракона, зависи от натрупаната карма от обществото и от индивида, очакваща разплата или награда.

Вибрация 5 на Дракона - на глобална промяна, в същото време съчетана с вибрация 2 - щастливото число на знака, изисква такт, търпение, компромисност и дипломатичност. Този е пътят към успеха във всяко отношение. Дарява неочаквано големи възможности на всички, които са готови да уловят мига. Да се уповаваме на Дракона, който потиска инертността, защото през годината на Заека бяха натрапчиви обществените нагласи на незаинтересованост какво се случва извън прага на дома.

Годината на Дракона ще донесе значими промени на световната политическа сцена. Ще паднат - някъде с мир, другаде с протести и агресия, държавни лидери.

Ще се промени статуквото на много държави, ще имаме възможност да заемем ново място в европейското семейство, не задължително по-добро от настоящото, особено ако у нас продължат да управляват тези, които не са орисани, нито умеят да управляват градивно държавата, а са се домогнали до властта с измама и взаимно се крепят чрез своите зависимости. Такива същества Драконът ще наказва безмилостно.

Той орисва на спокойна и градивна година, стига да спазим неговите изисквания, което би могло да успокои поне малко все още неизвестната, но очаквана през 2024-а кармична разплата в годината на Сатурн.

Време за брак и деца

Смелите са орисани на успех в бизнеса

За немалко хора 2024-а ще е материално осигурена.

Драконът носи промени, водещи до дългосрочното развитие на човечеството и на всеки поотделно. Всички, които имат смелостта да развиват свой бизнес, са орисани на успех, защото Драконът цени и уважава смелите и уверените, целеустремените и амбициозните, които не се страхуват от новото.

Позитивното в годината е, че за немалко хора 2024-а ще е материално осигурена, дотолкова, че да не се интересуват от обществото и пътя на държавата.

Като глобално влияние Дракона не налага забрани и не подтиква към смяна на работата. Работно място не бива да се сменя по време на ретрограден Меркурий (за 2024-та това са 2-25 април, 5-28 август, 26 ноември - 15 декември), както и в личен ден с вибрация 4 и 9, който е различен от календарния ден.

Драконът е символ на мощ, на успех, на процъфтяване и активност, както и на край на застоя. Добра е за сключване на брак и за зачеване на деца.

Немалко ще са несемейните, които импулсивно ще решат да създадат семейство в по-ранна възраст. Съветвам ги да не рискуват, защото въпреки позитивите на годината на Дракона личните им Съдбовни бариери за сключване на брак няма да са паднали. Така предизвестяват развода си.

Какви са предупрежденията

Наводнения, огнени стихии и разрушителни земетресения

Драконът е безпощаден към “заработилите” с думи и дела негативна карма. Наказанията за извършеното зло ще са удвоени, но дали ще споходят необратимо виновниците през тази година или в настоящия им живот, или в техните следващи прераждания, зависи от действията им и от Съдбовните им наказателни бариери.

Общата наказателна карма, която Сатурн и Драконът ще стоварят за проявата на непочтеност и разпалване на убийствени конфликти през 2024-а, ще изпепели мнозина в пряк и преносен смисъл. Годината на Дракона ще ни донесе смесица от изживявания - радостни мигове, невероятни възможности за развитие и себеизява, но и не малко драми. Природата отново ще ни мъсти с наводнения, огнени стихии и разрушителни земетресения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп