Астрологът Светлана Тилкова - Алена: От кармата зависи да срещнеш сродната си душа

Помнят на подсъзнателно ниво, че някъде в недалечното или необозримо далечно минало са били заедно

Сродните души съществуват и от натрупана в предишни прераждания карма зависи дали ще се срещнат в настоящия живот. За тяхното разпознаване има установени в хилядолетията назад астрологични аспекти, разказа пред “Труд” астрологът Светлана Тилкова - Алена.

Зад понятието сродната души се крият няколко понятия, които характеризират човешките отношения, що се отнася до партньорство в семеен план, брак и любов, уточнява Алена. “Едната група хора се числи към сродните души в духовното общение. Тези души са братя и сестри от първичните триади, когато белтъчинката, носител на живота, все още не е въплътена във физическо тяло. Тези сродни души, при среща в преражданията си във физическо тяло имат голяма мощ и сила и срещнат ли се могат да направят чудеса”, разяснява астрологът.

По думите є втората група хора са сродни души, но не от първичните триади, а вече преживели срещи в своите физически прераждания. Те може да са братя и сестри, майки, бащи, синове и дъщери. При съградена положителна карма в миналото прераждане и нова среща във възраст и време, подходящи да създадат семейство, те се превръщат в кармични половинки, изживели вече един съвместен живот, въпреки че кръвната им връзка е била различна.

За разпознаването на сродна душа няма общо правило от пръв поглед. “То съществува на подсъзнателно ниво и като астрологични аспекти. Тези хора - сродни души, свързани от предишни прераждания, са орисани от съдбата още при своята първа среща в преражданията си да са заедно, щастливи, в брак и да създадат децата си”, посочва Алена.

По думите є причините за привличането са много. “Ако причината е кармична, те помнят на подсъзнателно ниво, че някъде, в недалечното или необозримо далечно минало са били заедно. В настоящия живот те знаят, че са две половинки на едно цяло, което потвърждава тяхната композитна звездна карта” (виж илюстрацията), казва астрологът.

А отговор на основния въпрос - от какво зависи да срещнем сродната си душа, е кармата, натрупана в предишни прераждания. “От отговорите на въпросите дали в предишните си живот и кармични срещи, особено завършили с положителна карма, партньорите имат право отново и отново да са заедно и да бъдат все така щастливи. Ако са натрупали, поради различни фактори негативна карма, защото и това е възможно, те имат забрана за нова среща в следващо прераждане”, обобщава Алена.

 

Измама или не?

Разликата между хипноза и медитация

Не бива да се смесват хипноза и медитация. Чрез хипноза е невъзможно да се медитира, категорична е Алена.

“Медитацията дава възможност на всеки от нас да си почива, освобождавайки съзнанието си от тежките мисли, проблеми, от напрежението на ежедневието. Медитацията осъществяваме сами, а хипнозата е процес, при който някой въздейства върху нас. Не е възможно човек да бъде хипнотизиран, за да бъде накаран да медитира, че “да си каже преражданията”. Това е измама”, посочва още тя.

Регресията, свързана с настоящия живот на човек, който има проблеми, коренящи се в детството му, може да доведе до тяхното осъзнаване и отстраняване. Такава регресия е полезна, стига и хипнотерапевтът да е квалифициран, уточнява астрологът.

“Някой може ли да каже колко хора в България са посетили сеанси по регресия или дълбинна медитация, за да “видят” своите прераждания? Никой не знае и никой не контролира чужденците, които го правят в България. Кой гарантира, че те не променят психиката на хипнотизирания човек, не кодират ключови думи, които в определена среда да го подтикнат към удобно някому действие, или да кодират събуждане на болест след година, две, пет”, са важните според Алена въпроси, които трябва да се вземат под внимание.

 

Има и облагодетелствани

Съдбовна забрана за брак важи за всички

Съдбовната забрана за брак не прави изключение за сродните души, кармични половинки. Те също са подвластни на нейното действие, но за разлика от останалите хора, при които създаденото по време на Съдбовна забрана брак семейство обичайно се разпада, сродните души са облагодетелствани. Когато сродни души създадат семейство по време на неотпаднала Съдбовна забрана за брак, те задължително изживяват своите кризи, дори са възможни временни раздели, но отпадне ли забраната, те отново се събират, за да изживеят в хармония и разбирателство живота си на семейна двойка.

Съдбовната забрана за брак не е наказание, а предупреждение, затова я има при мнозинството от хората. Тя не е изключение. Съществуването є не трябва да буди притеснение сред хората, на които е наложена, независимо че понякога бариерата е спусната до 35-ата година - през целия първи житейски период на мъжа или жената.

Причината да съществува Съдбовна забрана за брак не е свързана с негативно кармично наследство, затова не бива да плаши.

“Границата, до която ви съветвам да не слагате подписа си под брачното свидетелство, съществува поради две причини. Първата и по-маловажна е, за да съзреете за поемане на отговорностите в собствено семейство. А когато направите грешката, семейството се разпада във втория или третия ви житейски период. Не се шокирайте, когато съвсем неочаквано половинката ви хукне презглава към адвокат, за да се развежда дори при приемливо, основано на взаимна търпимост и дори разбирателство, битие. Причината е в неспазената от един от двама ви, а понякога и от двамата Съдбовна забрана за брак. Не търсете компромиса, по-добре се разделете, докато все още има време за нова среща”, съветва Алена.

“Ако сте на 30 и повече години и все още не сте семейни, тя ви е направила добро, като ви е предпазила от бъдещи сривове. Когато сте достигнали 20-25-годишната си възраст и сте наясно, без да знаете защо, че отношенията ви с противоположния пол не вървят, е правилно да се консултирате с кармичен номеролог дали и при вас няма Съдбовна забрана за брак, която проваля всяка сериозна връзка, криеща възможността да прерасне в брак”, уточнява астрологът.

По думите є втората и по-важна причина за съществуването на Съдбовна забрана за брак е, че около нейната горна граница е определена да бъде срещата с единствената, истинска половинка, партньора за цял живот. Разминаването с този мъж или жена обикновено е факт, ако вече има сключен брак по време на Съдбовна забрана.

 

Предупреждение

Внимавайте с връщането в предишни животи

“Регресивната хипноза е метод за връщане в предходни животи, масово използван по целия свят. Което не го прави достоверен, самовнушение или измама. Всичко зависи от хипнотерапевта. Добрият хипнотерапевт може да ви преведе по целия път на вашите прераждания и да ви върне обратно невредим в настоящото. Лошият може и да ви убие. Измамникът ще ви вземе само парите. Добрият, но работещ за някого, ще ви превърне в друг човек или ще кодира в съзнанието думи, които ви правят подчиняеми и манипулируеми”, предупреждава астрологът Светлана Тилкова - Алена.

По думите є когато човек е приспан, неговата душа се отделя от тялото и тръгва по сребърната нишка, която я свързва с всичките й прераждания назад във времето и пространството. “Този път назад е крачка по крачка, а не е скокообразен. Не е възможно да преминеш в предходното си прераждане, ако не минеш през болката на раждането, която задължително трябва да е фиксирана върху записващата лента на хипнотерапевта. Не можеш да отидеш в някое от първите си прераждания, без да минеш през следващите преди настоящото ти. И тъй като нашите прераждания не са само приятни моменти, човек убива, бива убит, умира при нещастен случай, има много поводи да крещи, да страда, и всичко това се записва. Всеки преход от едно в друго прераждане задължително минава през ембрионална поза”, уточнява Алена.

На съвременния човек не му е нужно знанието за неговите предходни прераждания, ако няма основателна причина да го иска. Причина, свързана със здравето, психиката или отношенията. “Ако ви кажа например, че по време на татарските нашествия в България, сте били мъж, когото нашествениците са одрали жив и после са набили на кол, сигурно ще го помните цял живот и психиката ви постепенно ще се фиксира върху тази информация. Дойде ли този момент, смятайте, че вредата за вас вече е факт”, дава пример астрологът.

Освен всичко друго, опитите за връщане в предходни прераждания под хипноза са изключително опасни. “Никой не дава гаранция, че след събуждането от хипнотичния сеанс в твоето тяло ще бъде твоята Душа. Хипнотерапевтът не носи наказателна отговорност, но и да носи, какво от това, след като в твоето тяло ще живее чуждо същество. Липсата на професионализъм, дори и най-малкото неумение, може да превърне в ад живота на хипнотизирания човек и да събуди заспалата му зла същност. Може и да го унищожи или прекодира съзнанието му, против волята му, разбира се. Например от враг на джендеризма, месец, два след сеанса да стане защитник на ЛГБТ движението. От хрисим човек да се превърне в потенциален терорист, от апартиен да се “прероди” в ревностен партиен функционер”, уточнява Алена.

*В следващия брой четете под какъв зодиакален знак се ражда България.

Коментари

Задължително поле