"Атака" връчи още 3 стипендии във Варна

"Атака" зарадва още трима студенти и във Варна. Водачът на евролистата д-р Георги Димов и зам.-председателят на партията връчиха стипендии пред Медицинския университет в морския град.

„Ние подпомагаме младите българи да си продължат обучението и да останат в страната, вместо да правим скъпи и шумни концерти”, заяви Чуколов. Той посочи, че всички партии в страната трябва да последват примера на "Атака" и да помагат на младите.

Водачът на евролистата на АТАКА д-р Георги Димов сподели, че основните проблеми в страната са демографската криза и ниските доходи. „Днес се разходих из Варна и с гражданите коментирахме именно тези въпроси. Нашите каузи са обвързани със задържане на младите в България и въвеждане на минимална европейска заплата за всички страни-членки”, каза Димов.

Кандидатът за евродепутат от "Атака" подчерта, че от особено значение за България е отмяната на санкциите към Русия. „Не трябва да сме военна база, която да воюва с Русия. Това, за което партия АТАКА се бори, е падане на санкциите, развитие на туризма. Така че правилният избор е партия "Атака" с № 14 на тези избори”, призова той.

Студентът по право Антон Андреев благодари за помощта на партията и е категоричен, че иска да се развива у нас.

Третокурсникът Петър Илиев, който учи медицина, сподели, че е очарован от помощта на "Атака" и също иска да остане в България. Със стипендията ще продължи образованието си.

Боряна Трайкова определи инициативата на АТАКА като чудесен пример. „Младите трябва да сме приоритет, ние сме бъдещето. Уча фармация и искам да практикувам професията си в България, за да съм полезна на хората”.

"Атака" помогна още на студенти от Плевен, Велико Търново и Русе.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле