Атакуват „Реал“ с бомби и факли

Войната между „Пари Сен Жермен“ и „Реал“ (Мадрид) започна още преди днешния осминафинален реванш в Шампионската лига. Фенове на френския клуб атакуваха хотела на европейските шампиони с бомби и факли. Около два часа след полунощ група ултраси на ПСЖ изстреляха цялата си налична пиротехника срещу сградата на петзвездния „Колекционер“. Хотелът се намира на осем километра от стадион „Парк де Пренс“, където снощи се игра двубоят.

Някои от хулиганите носили барабани, с които да събудят Кристиано Роналдо и компания. Подобна практика в историята показва, че това не носи късмет на отбора, който трябва да заличава пасив. ПСЖ падна с 1:3 в първия мач, а сега е и без голямата си звезда Неймар.

Преди двубоя френската легенда Давид Жинола призова ръководството на домакините да покани Зинедин Зидан за треньор. Почти сигурно Унай Емери ще бъде уволнен от ПСЖ, а бъдещето на Зизу в „Реал“ е повече от несигурно предвид слабия сезон в Примера дивисон. Шансът на Зидан да запази поста си е да спечели Шампионската лига. Същото се отнася и за Емери.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят