Атанас Узунов облечен като смърф пред Общинския съвет в Пловдив

Административният директор на "Локомотив" (Пловдив) Атанас Узунов направи страхотно шоу на днешната сесия на Общинския съвет в Пловдив. Той се появи облечен с костюма на талисмана на клуба – смърф, съобщи plovdiv24.bg

„Малко съм развълнуван, не съм спал. От името на ръководството на "Локомотив" искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както нашата, така и на "Ботев". Искаме да благодарим за самата организацията, която направиха Община Пловдив и полицията - никакви произшествия на отиване и връщане. Показахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е и столица на футбола. Доказахме наистина, че футболът е една социална магия, която обединява много хора”, заяви облеченият като смърф Наско Узунов от трибуната на Обищинския съвет и разкри за обаждане от премиера, в което той е поздравил клуба за спечелената купа и е благодарил за шоуто, което представиха двете агитки.

Узунов също така подари жълта купа на свой колега, а цялата сцена бе заснета от много от присъстващите.

„Имам една закачка с един мой колега - както по политическа, така и по спортна линия. Това е колегата Иван Петков. От "Ботев" казваха, че купата е жълта. Трофеят обаче е сребрист. Но аз наистина съм му купил една купа и тя е жълта. Да прави салата. Вътре има малко бонбони”, заяви с широка усмивка Атанас Узунов.

Снимка: plovdiv24.bg

Коментари

Задължително поле