БСП напуска парламента

Издирват 19-годишен младеж от ромския квартал за убийството в Кюстендил

Известният сръбски певец Шабан Шаулич е загинал в катастрофа

Модерен автополигон изграждат в Горна Оряховица Инициативата е получила одобрението на местната власт

Мащабна операция за обезвреждане на бомба от Втората световна война в Париж

Автобус и тролей се удариха на Орлов мост в София

Знакова сграда ще приюти социални институции

Рязко увеличаване на децата, извършили противообществени прояви в Търговище Кражби и повреждане на обществено имущество са основните прояви

Удостоиха с грамота единственото приемно семейство в Ресен Повод бе Международният ден на спонтанните актове на доброта

Георги Дерменджиев: Напълно наясно съм защо „Левски“ няма трофей 10 години

Причината за сбиването пред заведение в Кюстендил не е етническо напрежение Към момента са задържани 8 души

Джип на военна полиция катастрофира край Шумен

Джамбазки към Борисов: Не превръщайте лицемерието на БСП в героизъм

Разтуриха ромски бивак в Бургас

Кюстендил е блокиран от униформени

Атентати и брадъри Как спасяваме борците за demokraciq

Ариана Гранде

Помните ли случилото се на концерта на Ариана Гранде?

Помните новината преди няколко дни за спасените от Израел 800 бели каски, тоест гражданската защита на Ал Кайда в Сирия. Белите каски са видни борци за demokraciq и справедливост, носители са на Оскар за документален филм и бяха предложени за Нобелова награда за мир. Именно поради тези причини те ще бъдат заселени и отглеждани в Германия, Великобритания и Канада, защото в тези държави изпитват сериозен дефицит на демократи. Нищо ново под слънцето обаче. Такава е обичайната практика.

Помните атентата на концерта на Ариана Гранде в Манчестър на 23 май 2017 г. Тези дни излезе информация, че през 2014 г. атентаторът е бил спасяван от Кралските военноморски сили при влошаването на обстановката в Триполи след падането на Муамар Кадафи през 2011 г. Хубаво, спасен, но как се е озовал в Либия? Оказва се, че бащата на атентатора е бил виден борец за либийска демокрация, тоест преведено на езика на политическите реалности в арабските страни, е имал връзки със свързана с Ал Кайда групировка Libyan Islamic Fighting Group.

Тя е съставена и основана от хора, които са се били срещу руснаците в Афганистан. След завръщането си в Либия същите тези хора искали да свалят Кадафи и да установят ислямски халифат, който е най-демократичната форма на управление, измисляна някога. Тези неща обаче не били по вкуса на либийския диктатор, който почнал да преследва членовете на групировката. Това накарало бащата на атентатора от Манчестър да избяга със семейството си във Великобритания. Великобритания, захласната от цялата съпътстваща семейството демократичност, им дава веднага убежище, тоест ги спасява. За първи път. Живели си хората спокойно и щастливо до 2008 г., когато се връщат в Либия след помирително споразумение с правителството на Кадафи. Сигурно и в Либия са живели спокойно и щастливо, нищо че от време на време вероятно са се изкушавали да вършат някакви алкайдовски неща. И така до спасяването на атентатора от Манчестър през 2014 г.

Сега отново имаме хора, свързани с ислямистки групировки, борещи се срещу lo6 (лош) диктатор, които отново са спасени от нашите брадъри. Очакваме само атентатите.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.