Атрактивен брейк денс турнир ще се проведе на 17 март в Бургас

Младежки културен център - Бургас, брейк клуб "Black Style" и инициативата "Бургас харесва младите" организират Национален брейк денс турнир, наречен "BATTLE TIME". Той ще се проведе на 17 март, съобщиха от общината.

"BATTLE TIME" иска да подкрепи развитието на този вид танц и култура у нас. Турнирът е разделен в две категории - едната е за групи или отбори от 5 до 8 деца на възраст до 16 години, втората е за момичета и жени над 16 години.

Брейк надпреварата ще бъде разделена на два етапа. Първият е battle квалификации, което значи люти брейк битки между отделните участници. Този етап ще се проведе при закрити врати в Младежки културен център, с начало 12:00 ч. в събота, 17 март.

Вторият етап - Show (до 5 минути на отбор), ще е насочен към широката публика. Той ще представи съвкупност от хореографиите на всички групи и индивидуални изпълнители момичета, както и финалните битки от предишния етап. Шоуто е с начален час 19:00, мястото е зрителната зала на Културен дом на нефтохимика. Входът е 3 лв., а билети ще се продават в касата на НХК от 12.03.2018 г.

Жури на състезанието ще са световноизвестни съдии от Холандия, Франция и България, а именно:

- Пауло Нунес - Холандия (Paulo Nunes - Holland);

- Валентина Нагата - Рамос - Франция (Valentine Nagata - Ramos - France);

- Петър Атанасов - България.

Събитието е подкрепено от радио "MIXX", радио 1, радио "Power FM", БНР, общинско радио "Гласът на Бургас", вода "Аква Нова" и е първото от много години насам подобно състезание в град Бургас.

За повече информация можете да се обърнете към екипа на Младежки културен център - [email protected], тел.: 056/906524, или към брейк клуб "Black Style" - Мари Славова - [email protected].

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони