Атракционното мотор шоу „Полицейска академия“ гостува в Елена

Популярното мотор шоу „Полицейска академия“ ще гостува в Елена. Атракционното събитие ще бъде на 4 октомври от 19 часа пред входа на градския стадион „Чумерна“.

Шоуто „Полицейска академия“ е създадено и продуцирано от Иво Долапчиев, който дълги години работи с най-добрите каскадьорски шоу програми. Натрупвайки опит и умения, решава да създаде свое собствено шоу, което има голям успех в Италия, Гърция и други страни. Миналата година събира екип и представя своя спектакъл и у нас. Националното му турне включва десетки градове и събира любителите на високите скорости и андреналина.

Атрактивните номера включват каране на кола на две гуми, екстремно дрифтене с каскадьор върху капака на автомобила, акробатики върху мотори, невероятни изпълнения по време на каране на АТВ, горящ човек, огнено шоу, демонстрация с мощен дракстер, преобръщане с мотор, минаване на кола през горяща „бомба“.

Атракционното шоу е не само демонстрация на майсторски каскадьорски умения. Целият спектакъл е подчинен на сюжетна линия и всички участници имат своите роли. За благодарност към публиката, след спектакъла каскадьори правят изключително опасния номер, наречен „Глобус на смъртта“, в който включват и някой от зрителите.

Продуцентите споделят, че шоуто има и възпитателни елементи, тъй като се гледа от много подрастващи. В спектакъла неколкократно се изтъква победата на доброто, подчертава се вярата в институциите и готовността на полицията да помогне и реагира професионално на всяка ситуация.

Билетите за шоуто ще се продават на място преди спектакъла. Входът за деца до 3 години е безплатен. За феновете от 3 до 12 години билетът струва 8 лв., а за всички останали – 12 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България