Аяз от „Сезонът на черешите“ влезе в нов проект

Серкан Чайоулу още е влюбен в Йозге Гюрел

Мелиса Аслъ Памук - Джемре от “Ирония на съдбата” - е в главната женска роля

През септември стартира проектът “Нов живот” със Серкан Чайоулу в главната роля. Познатият ни като Аяз от романтичната комедия “Сезонът на черешите” актьор, сега ще си партнира с Мелиса Аслъ Памук, която за последно у нас гледахме в сериала “Ирония на съдбата” с Къванч Татлъту. В поредицата участва и малката актриса Ниса София Аксонгур от “Гарван”. “Нов живот” е римейк на известния американски сериал “Бодигард”. В турската му адаптация актьорът Серкан Чайоулу се превъплъщава в образа на капитан Адем, който поради контузия в службата, трябва да се откаже от дейността си на разузнавач. За да издържа съпругата си Невин и малката дъщеря Едже, той започва да си търси работа и става бодигард в богато, но скандално семейство. Адем трябва да охранява съпругата на бизнесмена Тимур - Ясемин, но тя не иска някой да я следва навсякъде и прави всичко възможно да го уволнят.

В началото Адем и Ясемин изобщо не се разбират, но след като се опознават по-добре, се влюбват. И веднага осъзнават колко невъзможна е любовта им. Тя не обича жестокия си съпруг, той има нелюбима съпруга, но обожавана дъщеря...

Оценките на 1-ви и 2-ри епизод на в “Нов живот” се оказаха високи, което означава, че турските зрители още в началото са проявили интерес към поредицата.

За сега една от най-успешните роли на Серкан Чайоулу бе в турската романтична комедия “Сезонът на черешите”, която според проучване на предпочитанията на зрителите в южната ни съседка, бе най-харесваният сериал за 2015-а. Две години по-късно поредицата бе излъчена и у нас. На снимачна площадка актьорът се влюбва в екранната си партньорка Йозге Гюрел, с която са заедно и до днес.

Междувременно стана ясно, че последният сериал, в който се снима Йозге Гюрел - “Мистър Грешен”, преустанови излъчването си поради нисък рейтинг. В този проект тя си партнираше с всепризнатия красавец Джан Яман и случайно или не, Серкан Чайоулу често бе засичан да придружава любимата си до снимачната площадка.

Коментари

Задължително поле