Бакалаврите от специалност „Графичен дизайн и фотография“ в АМТИИ-Пловдив показват дипломните си проекти в Градската галерия

На 3 юли (понеделник) от 18 часа в Градска художествена галерия – Пловдив на Главната улица „Княз Александър Първи” 15 ще се открие изложба с дипломните проекти на студентите от специалността „Графичен дизайн и фотография” в катедра „Приложни изкуства” на АМТИИ (Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство).

Всеки от 18-те дипломанти  представя модулите „Графичен дизайн”  и „Фотография”  и своите артистични и професионални възможности, формирани през четирите години обучение в Академията. Акцент в графичния дизайн са плакатът и фотографската книга, както и оригинални решения за корпоративен дизайн и шрифт. Във фотографията преобладават концептуалните артистични реализации, свързани със социални проблеми от света на младите, съвременния портрет и репортаж.

Студентите са от курса на доц. д-р Никола Лаутлиев и асистент д-р Александър Гьошев. Изложбата ще продължи до 12 юли 2017 г. на двата етажа в ГХГ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България