Посланик Херо Мустафа се поклони пред Незнайния войн

Емигранти изпратиха на близките си 731 млн. евро

Цар и княз валидираха картичка Инициативата е на Румен Петков

Момиче почина в гимназия в Димитровград Трагичният инцидент е станал в час по физическо

Михаил Касабов – президент до конгрес

БАБХ изтегли от пазара над 250 кг пушена риба от Румъния, заразена с листерия

Веселин Марешки оправдан на първа инстанция за изнудване и заплахи Приятели на ищеца окупираха съда с плакати и викове "Мафия" и "Продажници"

Скандален италианец: Със сър Алекс уговорихме мач, дадох му „Ролекс“

Изоставиха бебе пред петричката болница

Енергийният министър инспектира нова инфраструктура за стъкларските заводи в Търговище

Експлозия в джамия в Афганистан уби най-малко 28 души и рани десетки

Димитър Радев: Решението за еврото е стратегическо, а не конюнктурно

Камери спряха грабежите в Слънчев бряг Над 300 покриват 80% от територията на най-големия курорт у нас

Бакалаврите от специалност „Графичен дизайн и фотография“ в АМТИИ-Пловдив показват дипломните си проекти в Градската галерия

На 3 юли (понеделник) от 18 часа в Градска художествена галерия – Пловдив на Главната улица „Княз Александър Първи” 15 ще се открие изложба с дипломните проекти на студентите от специалността „Графичен дизайн и фотография” в катедра „Приложни изкуства” на АМТИИ (Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство).

Всеки от 18-те дипломанти  представя модулите „Графичен дизайн”  и „Фотография”  и своите артистични и професионални възможности, формирани през четирите години обучение в Академията. Акцент в графичния дизайн са плакатът и фотографската книга, както и оригинални решения за корпоративен дизайн и шрифт. Във фотографията преобладават концептуалните артистични реализации, свързани със социални проблеми от света на младите, съвременния портрет и репортаж.

Студентите са от курса на доц. д-р Никола Лаутлиев и асистент д-р Александър Гьошев. Изложбата ще продължи до 12 юли 2017 г. на двата етажа в ГХГ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.