Балъков мисли смяна на вътрешните халфове

Две промени при вътрешните халфове са много вероятни за втората юнска европейска квалификация срещу Косово. В дебюта си срещу Чехия (1:2) селекционерът Красимир Балъков използва Кристиян Малинов от ЦСКА и Георги Сърмов от „Етър“. Сега се очаква техните места да бъдат заети от Георги Костадинов от „Арсенал“ (Тула) и Георги Илиев, който бе отстранен от „Черно море“. Халфът на руския тим не игра срещу чехите заради контузия.

Единствената друга рокада, която Балъков би могъл да опита, е да вкара левият бек Антон Недялков в центъра на защитата. А мястото му вляво да заеме Иван Горанов.

Докато имаме теоритични шансове, няма да се откажем независимо как завършват другите мачове – каза селекционерът при прибирането от Прага. - Равенството между Черна гора и Косово ни остава в играта. Но естествено трябва да бием в понеделник. Сега противникът е различен, макар да има сходства в стила. Бързо трябва да забравим случилото се в Чехия и да гледаме към следващия двубой. Промените в състава зависят най-вече от възстановяването на футболистите.“

Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов отказа да говори пред медиите на летището. Прати репортерите да задават въпроси на Балъков и футболистите.

А Косово се готви повече от сериозна за първото в историята гостуване в София. Директно от Подгорица, столицата на Черна гора, тимът долетя с чартър в България. Около 2 ч посред нощ косоварите се настаниха в хотел „Хилтън“. Първият двубой между съперниците в Прищина миналата есен завърши 1:1, а Косово имаше доста повече ситуации за победа.

Коментари

Задължително поле