Балъков обеща различен стил на игра

Красимир Балъков, селекционерът на България, обеща различен стил на игра в предстоящите евроквалификации с Чехия и Косово спрямо предходните двубои на тима. По този начин, макар и индиректно, бившият треньор на „Етър“ намекна, че „лъвовете“ ще изповядват по-атрактивен футбол, различен от този досега.

„Моите идеи няма как да предам на футболистите за пет дни – призна героят от САЩ-94. - Надявам се все пак феновете и вие, журналистите, да видите нещо по-различно, малко по-друг футбол. При мен няма начин играчите да нямат самочувствие. Аз не обичам да губя и това им го предадох по най-убедителния начин. Надявам се да го покажат на терена.“

А селекционерът коментира лаконично предстоящият съперник: „Добър тим е Чехия. Пак трябва да кажа, че освен Англия, всички други отбори са равностойни и всякакви резултати са възможни в мачовете помежду ни“.

Бала уточни, че равенството също ще бъде с цената на успех за трикольорите. Според негов всичко, което не е загуба, е добър резултат, защото ни оставя в играта. „Разбира се, отиваме за победа и всеки мач ще я търсим – каза за финал селекционерът. - Наясно съм със стартовия състав, но ще го запази за себе си. Все пак до двубоя Прага има още два дни и всичко може да се случи“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ