България гласува за Европейски парламент

На 26 май 2019 да почерпят

Вениамин, Симона, Тодор и Ивана отпаднаха след първия концерт на живо в „Гласът на България“

Тино от „Гласът на България“ вкара чалга хит във филм на Тарантино

Лекуват в „Пирогов“ момче, поразено от токов удар в Северна Македония

Клуб на БГ професионалисти превзема Вашингтон Организацията помага на сънародниците ни да се реализират по-добре в Америка

Битката на финалистите в „Гласът на България“ започна

Британски алпинист загина на слизане от Еверест

Амелия Личева – във фокуса на Българския П.Е.Н.-център

Текстописецът и продуцент Крис Янг пред “Труд”: Дара е енергийно торнадо

51-годишен мъж, изпаднал в мозъчна смърт, стана донор на черен дроб Мъжът е приет във Великотърновската болница с тежка травма

Запорираха сметки и имоти на кмета на Септември Марин Рачев и съпругата му

Откриха ДНК следи от заподозрения за експлозията в Лион

Без тениска на бала, моля! Благотворителността ви да е по мярка…

Българка в Лион: В момента, в който е избухнала бомбата, чухме силните писъци

Бариера спира автомобилния достъп до Младежкия хълм в Пловдив

С монтажа на бариера на входа на Младежкия хълм в Пловдив откъм булевард „Копривщица“ от 25 май (четвъртък) се ограничава достъпът на автомобили до върха на Джендем тепе, съобщи заместник-кметът по транспорта Златин Велев.

„Целта е да спрем десетките нарушители, които влизат с колите си в забранената за автомобили зона и поставят под риск сигурността на разхождащите се посетители на парка“, коментира инж. Велев. Според него с новата бариера ще се осигури спокойствие на хората, които посещават Младежкия хълм за отдих или забавление.

„Безопасността е от голямо значение, тъй като паркът се посещава от много родители с малки деца“, допълни зам.-кметът на Пловдив.

Младежкият хълм е най-високото тепе в Пловдив и от върха му се открива най-добрата гледка към града, Родопите и Тракийската низина. Джендем тепе, както го знаят по-старите пловдивчани, е едно от любимите места на влюбени двойки, а преди монтажа на бариерата по единствения път към върха те редовно се изкачваха по тъмно на най-високото място в Пловдив.

Преди 2-3 години се стигна дори до куриозна ситуация, след като в сексуалната си възбуда младеж и девойка неволно бяха освободили внезапната спирачка на автомобила, в който правили любов, и возилото се озова на дъното на триметровия празен някогашен плувен басейн на върха на хълма.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.