"Барселона" идва в Стара Загора

"Барселона" идва в България с едни от най-ярките имена в цялата си история. По случай факта, че Стара Загора е европейски град на спорта през 2017-а, Христо Стоичков събира "дриймтима" от 1992 година за благотворителен двубой на стадион "Берое". Мачът ще бъде на 20 септември от 20 часа. Датата е избрана така, че да не пречи на мачовете от Първа професионална лига.

Срещу каталунските звезди, спечелили първата в историята на клуба купа на европейските шампиони през 1992 година, Христо Стоичков ще бъде български асове. Ядрото на отбора ще е от футболисти, играли в Стара Загора, Пловдив и региона. Към тях ще се допълнят други избраници на Кавалера на "Златната топка". Билетите са между 30 и 80 лева, продават се от петък.

На 20 май миналата година Стоичков организира най-мащабния бенефис, правен някога в България. По случай 50-ия си юбилей Камата събра куп световни и европейски шампиони, включително доведе и две "Златни топки" - Игор Беланов и Жан-Пиер Папен. Още тогава Стоичков обеща още много изненади за българските фенове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ