„Барселона“ ще се снима с момче с умствена изостаналост като подарък за рождения му ден

Добри хора сбъднаха мечтата на едно красиво момче от Банско да гледа на живо своя любим отбор „Барселона“.

Майката на младежа Гого направила във фейсбук група, в която споделила, че нейното дете, което страда от умствена изостаналост , навършва в края на месеца 15-години. А мечтата му е да види на живо как играе любимия му отбор „Барселона“.

И чудото станало, хората взели присърце желанието на Гого и се събрали пари, той да замине за Испания. А ето и историята, която разказа майката на Гого - Мая Стоицева.

„Имам дете с умствено изоставане! Синеокият Гого! Тази година на 30.10. става на 15 години! Преди време моя приятелка го зариби по футболните отбори и специално Барса! Та у нас имаме екипи, анцузи... Гого от сума време е заповтарял как мама ще го води да види стадиона на "Барса"! Чудех се какво да направя, защото не е по силите ни! И на 01.09 тази година спретнах една фейсбук група от 140 приятели и им споделих мечтата на Гого!

Познай! През годините сме събирали пари за рехабилитация, за операция... давали сме по хиляди за лечение! Сега си мислех че за такава глупост, едва ли! И изненада! Едни приятели ни купиха даже билет за мач на "Барселона" точно на рождения ден на Гого! Събраха се пари за билети и за спането там! Но стана още по-голяма изненада...

Една от моите приятелки пратила на ФК "Барселона" цялата идея за сбъдването мечтата на Гого! И вчера са отговорили от "Барса", че ни чакат и биха искали да направят снимки на Гого с отбора!!!

Поплаках си... от радост де! Знам, че на хората им е писнало да слушат само лоши неща!

Истината е, че още има добри хора в България! И са заедно с нас не само в лошите неща, но и в сбъдването на мечтите! А Гого съм сигурна, че ще се снима до Меси и ще каже... и той ми е приятел! Защото, ако за мен известността има значение, за него е важно някой просто да го гушне!"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България