На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

Баскетболистите Деян и Калоян Иванови в новата платформа на Радан Кънев

Днес се полагат много усилия десните хора да бъдат объркани и да им бъде внушено, че са деца на разведени родители, които трябвало да избират кого обичат повече, това заяви при учредяване на регионалната структура на „Нова Република“ във Варна Радан Кънев.

„Не. Десните хора не са объркани деца. Точно обратното – от срещите си с тях аз виждам отговорни и загрижени родители, които трябва да направят избор за децата си. А изборът е следният – от едната страна сме ние, принципните политици, които искат истинска промяна; от другата страна са ГЕРБ и неговия килер“, допълни Кънев.
До момента „Нова република“ е обявена като политическа платформа, в близките дни, може би още утре, ще бъде обявено политическо обединение зад нея, обясни още лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Той посочи, че обединението ще има своето общо политическо ръководство, което ще вземе и решение за техническата форма за явяване на избори. Кънев отказа да каже кои формации ще бъдат в бъдещото политическо обединение, както не назова и партиите, с които се водят разговори за това.

Инициативата за Нова Република във Варна бе създадена от бившия депутат от ДСБ проф. Димитър Камбуров, баскетболистите Деян и Калоян Иванови и др.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.