Баскетболната Евролига се завръща в ефира на спортните канали на Мтел

През тази година феновете ще могат да гледат на живо и най-интересните двубои от Еврокупата

И през този сезон спортните канали на Мтел ще следят на живо всичко най-интересно от най-силния клубен баскетболен турнир на Стария континент – Евролигата. Специално внимание ща бъде отделено на родния ас Александър Везенков и неговите съотборници от Барселона, които ще опитат да заличат горчивия спомен от миналогодишната кампания. Новото в ефира на Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 ще бъдат мачовете от втория по сила турнир в Европа – Еврокупата.

https://www.youtube.com/watch?v=-kcTjtjbg5M

Първите сблъсъци от Евролигата ще се изиграят на 12 и 13 октомври, като Mtel Sport 1 ще излъчи най-интересните от тях. В четвъртък спортният канал ще ни направи свидетели на 2 дербита - Анадолу Ефес - Реал Мадрид и Уникаха – Фенербахче, като първата среща започва в 20:00, а втората в 22:00 часа. В петък от 22:00 часа Александър Везенков и неговите съотборници от Барселона ще дебютират в тазгодишното издание на най-комерсиалния турнир при домакинството на Панатинайкос. Два часа по-рано Жалигирис приема Цървена Звезда, като и този мач ще се излъчва в реално време по Mtel Sport 1.

Еврокупата стартира в сряда с цели 4 двубоя. Mtel Sport 1 ще излъчи в директно предаване двойките Лиетувос Ритас – Билбао и Алба Берлин – Партизан, които започват съответно в 19:00 и в 21:00 часа. Две са срещите, които ще може да видят на живо по Mtel Sport 2 – Галатасарай - Байерн Мюнхен от 20:00 часа и Гран Канария – Зенит от 22:30 часа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт