Бахар Шахин отговаря на удара с удар

Филмовите критици вещаят звездно бъдеще на Бахар Шахин.

Зрители бесни на Джерен от "Безмилостен град" 

Жена крещи на актрисата: "Ти си ловец на пари!"

И двете ключови героини  Бахар Шахин ( Джерен ) Сера Кутлубей   (Джемре) са от Анкара. И двете са на една и съща възраст. И двете са доволни от превъплъщенията си на коренно различни като характер  сестри в сериала "Безмилостен град", само дето едната все още не може да се отърси от агресията, с която се сблъсква по улиците и в социалните мрежи, докато поредицата се излъчва в Турция.

На Бахар Шахин до толкова й писва от злостното отношение от страна на някои зрители към нея , че записва свое видеообръщение към тях и го качва на страницата си в в Instagram, в което казва: „Слушам обиди и усещам словесни шамари. Защо, когато ме видите, викате: "Жестоко, жестоко момиче"? В живота аз не съм Джерен, а Бахар", защитава се младата актриса от нападките, въпреки че те са едно силно доказателство, че се е справила изключително добре с ролята.

Преди това Бахар Шахин винаги се е превъплъщавала в образите на добри момичета, затова агресивното отношение към нея, й идва като гръм от ясно небе. "За първи път в актьорската си кариера играя злодейка и приех ролята спокойно, докато  външните реакции не се превърнаха в истински кошмар за мен", споделя младата актриса в интервю за "Хюриет".

След деня, в който публикува това видео, ѝ се случват още по ужасни неща. "Жена влезе в магазин, в който пазарувах. Тя беше толкова нахъсана от моята роля, че ме хвана за ръката и каза: "Ти си ловец на пари!" Касиерката на магазина ме помисли за крадла. Бях много разстроена. Подобни ситуации ми се случваха и на други места. Не можех да понасям този психологически натиск. Публикувах този видеоклип, в който извиках: „Обичайте ме, не се отнасяйте лошо с мен, защото сред вас сигурно има много по-лоши от героинята ми Джерен!", но и тези ми думите бяха възприети по различен начин. Вместо да успокоя страстите, върху мен се изсипаха още по ожесточени думи", оплаква се Бахар и признава, че е направила  голяма грешка с качването на това видео в социалната мрежа.

Не успява да укроти страстите

"Не бих направила това, ако знаех, че вместо да укротя страстите, ще провокирам още по-голяма злъч. Някои хората чакат момента, за да се хванат за  нечия грешка и да започнат да критикуват и  хранят с чуждото нещастие. Не очаквам актьорството да ми носи слава и всички да ме гледат като знаменитост. Искам да бъда актриса, а не феномен или модел за подражание. Искам да продължа кариерата си, да уча професията си и да се развивам в нея", казва Бахар.

След сцени с целувки в "Безмилостен град" актрисата била много притеснена."Нашият режисьор Джевдет Мерджан ми е като баща. Докато снимах сцени с целувки, му казах: „Учителю, не гледай...“, но той остана и гледа. Когато се прибрах след първата екранна целувка, плаках много и се срамувах много. В крайна сметка на снимачната площадка имаше 50 души. Преди това, когато разбрах за сцената с целуването, се обадих на баща ми и го попитах какво ще каже: "Дъще, хвърлихме те в морето, сега не можеш да кажеш, че не можеш да плуваш?", разказва Бахар.

Измъчвали я сцените с насилия над Недим 

Относно сцените, в които проявява жестокост към Недим, признава, че най-отвратителна й била тази, в която трябва да излее гореща супа върху главата му. "Много се страхувах да не навредя на колегата ми Беркер Гювен. Понякога дори казвах на режисьора Джевдет: „Учителю, ако направя това, няма да мога да го понеса“. Но, разбира се, трябваше да се придържаме към сценария.

Дали прилича по нещо на екранната си героиня Джерен, Бахар Шахин признава: "Аз също имам амбиции, но не дотолкова, че да навредя на някого. Винаги се моля на Аллах, казвайки: „ Моля те, пази ме да не разплача някого!“. Никога не съм била способна да измъчвам някой като Джерен. Дори когато някой ме нарани, аз не му отвръщам."

И тъй като сериалът "Безмилостен град" разказва историята на семейство, дошло от Антакия в Истанбул, самата Бахар напомня, че дошла тук от Анкара, но с годините се убедила, че не Истанбул е жесток, а хората. И грацията, и скръбта на Истанбул са красиви. Въпреки задръстванията, когато отивам на почивка, след 2 дни вече искам да се върна в Истанбул. Повярвайте ми, така е! Липсва ми въздухът и миризмата на Истанбул" казва Бахар.

Когато заживели в Истанбул, Бахар Шахин била на 12 и казвала на майка си: "Тук е претъпкано с хора. А ако един ден не те намеря?" Страхувах се да не я изгубя или самата аз да се загубя", връща се назад във времето актрисата.

Като малка актрисата била влюбена във футболиста Арда Туран.

Наскоро Бахар Шахин, заяви, че е голям фен на "Галатасарай" и призна, че като малка била влюбена в футболиста и бивш капитан на отбора Арда Туран. В кого е влюбена сега, дори и напористите турски папараци гадаят, тъй като младата и красивата турска актриса старателно крие личния си живот от хорски очи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица