Бахар Шахин става звезда за една нощ

Бахар Шахин - млада, красива и талантлива.

Актрисата пипна Ковид 19 и напусна нов проект

През пролетта на 2019 г. турска телевизия започна да излъчва сериала “Жесток Истанбул”, който сега у нас гледаме под заглавието “Безмилостен град”. Още с първите няколко епизода поредицата отбеляза висок рейтинг в южната ни съседка. И докато се излъчваше там, въпреки че играе отрицателна роля, младата актриса Бахар Шахин, която се превъплъщава в образа на алчната и лоша Джерен, категорично бе призната за едно от основните открития на сериала. Благодарение на работата си в проекта тя придоби 1,6 милиона последователи в Instagram, които с нетърпение започнаха да очакват новите проекти на обещаващата актриса.

Барах Шахин, известна преди това в България с ролята си в драмата “Моят живот”, преди време даде положителен тест за COVID-19, след като усетила симптомите на заболяването. Заразяването стана причина за оттеглянето є от снимачната площадка на новия сериал с нейно участие “Добър семеен баща”... Притеснена за здравословното си състояние и това на близките си хора, след заразяването си с коронавирус, Бахар Шахин взе решение да замрази за известно време актьорските си изяви. Така тя напуска екипа на новия сериал, още преди да е започнал. На нейно място в “Добър семеен баща” влезе Еслем Акар.

Бахар Шахин стартира филмовата си кариера през 2016 година. За това кратко време, тя вече успя да постигне популярност и признание в родината си.

Актрисата бе набедена в любовна афера с Мехмет Озан Долунай.

Бахар е родена през 1997 г. в Анкара. В интервю за вестник “Витан” тя разказва, че когато била на 12 години, леля є се омъжила за театралния актьор Уфук Йозкан. Под негово влияние Бахар започва да се явява на кастинги.

Когато е на 14 години, родителите є се развеждат и с майка си момичето се премества да живее в Истанбул. В училище Бахар влиза в театралната група и от тогава е голямата є мечта - да стане актриса.

Веднъж, на семейна вечеря, амбициозното момиче има възможност да се срещне с продуцента Арзу Емир, който по-късно я запозна с режисьора Мерве Гиргин. Така Бахар Шахин е включена в актьорския състав на сериала “Моят живот”. Самата актриса смята тази поредица за своя дебют и добър урок.

Следват участия в други телевизионни поредици и през 2019 г. Бахар Шахин започва да се снима в “Жесток Истанбул”/ “Безмилостен град”.

Най-важната цел на Бахар Шахин в момента е да стане утвърдена актриса и не си поставя никакви ограничения в тази посока. Що се отнася до красотата, актрисата вярва, че това е само допълнителен плюс в актьорството и нищо повече.

Бахар се определя като скромна и срамежлива в любовния си живот. Докато се снима в “Безмилостен град”, турските медии є приписаха връзка с екранния є партньор Дженк (актьорът Мехмет Озан Долунай ), но двамата категорично отрекоха това.

Коментари

Задължително поле